Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita: Mungiu Pippidi e un fel de Fethullah Gulen de Romania. S-a construit un plan de distrugere a serviciilor de informatii

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita: Mungiu Pippidi e un fel de Fethullah Gulen de Romania. S-a construit un plan de distrugere a serviciilor de informatii

Deputatul Sebastian Ghita spune ca exista un plan de distrugere a serviciilor de informatii din Romania, de care politologul Alina Mungiu Pippidi nu este straina. Afirmatia lui Ghita vine in contextul in care Mungiu Pippidi a spus ca Partidul Romania Unita PRU), in care s-a inscris si Sebastian Ghita, este o creatie a serviciilor secrete. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU

Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita PRU), formatiune condusa si infiintata de Bogdan Diaconu, fost membru PSD, informeaza stiripesurse. ro. Pana acum, in PRU s-au inscris mai multi deputati si.

O noua mutare pe scena politica! Sebastian Ghita s-a inscris in PRU. ii va urma Victor Ponta exemplul? (VIDEO)

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita, alaturi de mai multi fosti si actuali parlamentari social-democrati. Ghita a declarat ca acest partid nu.

Alina Mungiu Pippidi, despre plecarile de la PSD catre PRU: Serviciile si adversarii politici, singurii care au interesul sa rupa partidul lui Dragnea. Fara Ponta nu reusesc (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a explicat, luni seara, la Stirile B1 TV, exodul social-democratilor catre partidul nationalistului Bogdan Diaconu. Aceasta este de parere ca plecarile PSD-istilor la Partidul Ro.

Alina Mungiu Pippidi, despre votul prin corespondenta: Asta era obligatia Guvernului, pe asta as fi pus toti banii de comunicare anul asta

Alina Mungiu Pippidi a vorbit la B1 TV despre controversatul vot prin corespondenta, intr-o critica adusa Guvernului lui Dacian Ciolos. Asta era obligatia Guvernului, pe asta as fi pus toti banii.

Alina Mungiu Pippidi, despre implicarea SRI in alegeri: Ei nu vor decat sa aibe, si au avut intotdeauna, un grup de oameni in politica perfect controlabili

Ambitiile tehnocratilor, implicarea servicilor, dar si controversatul vot prin corespondenta ar putea afecta alegerile parlamentare, potrivit spuselor Alinei Mungiu Pippidi, arata B1 TV. Pe aceasta.

Alina Mungiu Pippidi, despre controversele legate de vacanta lui Klaus Iohannis: in toata aceasta poveste este o totala lipsa de profesionalism a Administratiei Prezidentiale (VIDEO)

Alina Mungiu Pippidi a vorbit luni, in cadrul Stirilor B1 TV, despre poblemele de comunicare ale Administratiei Prezidentiale in contextul controverselor legate de destinatia de vacanta aleasa.

Sebastian Ghita, despre negocierile cu PRU: Sunt tentat sa merg intr-un loc in care putem spune liber ceea ce gandim / Numai nebun sa fii sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, membru in Comisia pentru controlul SRI, a confirmat, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, ca a discutat cu Bogdan Diaconu, si el un fost PSD-ist, despre o trecere a sa in randul Partidului Romania Unite si crede ca Victor Ponta ar putea fi liderul acestei formatiuni politice.

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU: Orice partid si-l doreste pe Victor Ponta presedinte. Bogdan Diaconu: il asteptam pe Victor Ponta!

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca s-a inscris in partidul fondat de fostul social-democrat Bogdan Diaconu, aratand ca PRU ar putea fi o optiune de colaborare pentru celelalte partide. Mai multi parlamentari, printre care Mihai Sturzu si Cristian Rizea, s-au inscris in PRU in ultimele zile, iar Bogdan Diaconu spune ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa faca pasul catre partidul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )