Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Mungiu-Pippidi, despre protestele din Franta: Pare mana rusilor, desi nu am dovezi

Adevărul Adevărul,
Alina Mungiu-Pippidi, despre protestele din Franta: Pare mana rusilor, desi nu am dovezi

Nu exista alta situatie in care Anglia, Franta si SUA, tarile pe care s-a bazat ordinea liberala mondiala in ultimul secol si jumatate, sa fi fost atit de vulnerabile iN ACELASI TIMP, in vreme ce dusmani vechi si noi Iranul, Rusia, China sunt in forma relativ buna . ) Revenim cumva pe pamint, acum cind se cutremura, sau ne mai jucam de-a rotatia cadrelor toata luna decembrie?. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis de protestele din Franta: Avem si noi veste galbene in masini, dar le folosim doar in caz de accident

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost rugat la Bruxelles de jurnalistii straini sa comenteze despre protestele organizate de miscarea Vestelor Galbenedin Franta. Vestele galbene. Avem.

Klaus Iohannis isi bate joc de protestele din Franta: Avem si noi veste galbene in masini, dar le folosim doar in caz de accident

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost rugat la Bruxelles de jurnalistii straini sa comenteze despre protestele organizate de miscarea Vestelor Galbenedin Franta. Vestele galbene. Avem.

Chris Terhes, despre situatia din Franta: Respectivul papagal ales sa nu stie cum sa raspunda

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor pentru Combaterea Coruptiei, spune ca situatia din Franta este rezultatul unor politici ipocrite centrate pe interes politic si alimentate de.

Imaginile trucate care raspandesc stiri false despre protestele din Paris

Un nou exemplu de stiri false vine direct din Paris, in care chiar stirea deconspirativa este cea falsa. Doua fotografii despre protestele din Franta vor sa-ti arate cum se denatureaza.

Bilele folosite la tragerea la sorti a completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema au fost cumparate din Franta si ratacite pe un aeroport din Germania

Bilele folosite joi la noua tragere la sorti pentru desemnarea completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema sunt unele speciale, asa cum a cerut Consiliul Superior al Magistraturii, si au fost comandate din Franta, pentru ca in Romania nu se gasesc. in drum spre tara, insa, bilele s-au ratacit pe un aeroport din Germania si au ajuns in ultimul moment la instanta suprema, potrivit presedintelui inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea.

Romnia, calificata direct la Campionatul Mondial de handbal feminin din 2019, datorita prezentei n semifinalele CE din Franta

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat, miercuri seara, in semifinalele Campionatului European din Franta, performanta care ii aduce si biletul pentru Campionatul Mondial din 2019, fara a mai fi nevoie sa joace faza eliminatorie din play-off.

ROMANIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din Franta. Sanse uriase la semifinale

ROMANIA - UNGARIA la Campionatul European de Handbal feminin din FrantaMiercuri vor avea loc ultimele partide din grupa, Spania - Norvegia 16,45), Ungaria - Romania 19,00) si Olanda - Germania 22,00).

Functioneaza bine, dar avem o problema. Tariceanu, declaratii contradictorii despre majoritatea din Camera Deputatilor

Calin Popescu Tariceanu sustine ca PSD si ALDE nu au pierdut majoritatea din Camera Deputatilor. Totusi, seful Senatului admite ca actuala coalitie are o problema privind acest aspect. Majoritatea e.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )