Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alina Mungiu-Pippidi: Generalii vor avea alegerile prezidentiale in mana. ii arata pisica lui Iohannis de saptamani intregi (VIDEO)

B1 B1,
Alina Mungiu-Pippidi: Generalii vor avea alegerile prezidentiale in mana. ii arata pisica lui Iohannis de saptamani intregi (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a subliniat, marti seara, rolul foarte mare pe care il au serviciile secrete in politica romaneasca si a aratat ca acestea vor decide totul privind alegerile prezidentiale,. continuă pe B1

Viorica Dancila nu exclude un candidat independent sustinut de PSD pentru alegerile prezidentiale Luam in calcul si restructurarea Guvernului

PSD va evalua prin sondaje sansele candidatului partidului la alegerile prezidentiale, sondaje care vor masura candidati independenti, a declarat marti seara premierul Viorica Dancila.

Trump isi lanseaza oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale

Presedintele american Donald Trump isi va lansa oficial marti candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2020, relateaza The Guardian.

HOROSCOPUL saptamanii 17 - 23 iunie. Zodiile care vor avea zile binecuvantate

Aceste trei zodii vor avea o perioada perfecta. Li se intampla doar lucruri bune. HOROSCOP GEMENI - Este ultima saptamana din semnul tau zodiacal, asa ca o petreci in stil mare. Aceasta saptamana este despre.

Alegerile prezidentiale americane: in intentiile de vot, Trump se afla dupa patru democrati

Presedintele Donald Trump a ramas in urma a cinci democrati, printre care se afla si Joe Biden, care conduce cursa in intentiile de vot pentru alegerile primare ale partidului sau, potrivit unui sondaj la nivel national publicat duminica de postul de televiziune Fox New, citeaza Rador.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )