Libnet.ro
UNICEF

18:00

Trump isi lanseaza oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump isi lanseaza oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale

Presedintele american Donald Trump isi va lansa oficial marti candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2020, relateaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila nu exclude un candidat independent sustinut de PSD pentru alegerile prezidentiale Luam in calcul si restructurarea Guvernului

PSD va evalua prin sondaje sansele candidatului partidului la alegerile prezidentiale, sondaje care vor masura candidati independenti, a declarat marti seara premierul Viorica Dancila.

Trump da startul campaniei sale oficiale pentru alegerile prezidentiale din 2020

Presedintele american Donald Trump va aduna o multime mare din cei mai loiali sustinatori ai sai, marti, in Florida, la lansarea oficiala a campaniei pentru realegerea sa la prezidentialele din 2020, insa rezultatele sondajelor de opinie efectuate pana acum arata ca republicanul este vulnerabil, noteaza AFP.

ALDE Sibiu ii cere lui Calin Popescu-Tariceanu sa-si anunte candidatura la alegerile prezidentiale

Potrivit unui comunicat de presa remis sambata AGERPRES, organizatia ALDE Sibiu ii cere liderului pa.

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care reuneste forte de centru, liberale si progresiste, scrie luni Politico.

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care.

Alegerile prezidentiale americane: in intentiile de vot, Trump se afla dupa patru democrati

Presedintele Donald Trump a ramas in urma a cinci democrati, printre care se afla si Joe Biden, care conduce cursa in intentiile de vot pentru alegerile primare ale partidului sau, potrivit unui sondaj la nivel national publicat duminica de postul de televiziune Fox New, citeaza Rador.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )