Libnet.ro
UNICEF

08:00

CE aloca 2,5 milioane euro pentru proiecte in orasele tarii noastre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE aloca 2,5 milioane euro pentru proiecte in orasele tarii noastre

Comisia Europeana a anuntat, astazi, lansarea a doua proiecte, in valoare de 2,5 milioane de euro, pentru a furniza expertiza regiunilor si oraselor din tara noastra, in cooperare cu Guvernul roman si cu Banca Mondiala, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

UE: 50 milioane euro pentru populatia afectata de seceta din Cornul Africii

Comisia Europeana a declarat alocarea unei sume suplimentare de 50 de milioane de euro pentru asist.

INVESTITIE DE 90 MILIOANE EURO Dezvoltatorul imobiliar Hagag demareaza lucrarile la proiectul H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, a anuntat, joi, ca demareaza lucrarile de constructie pentru cel mai amplu proiect rezidential al sau, H Pipera Lake din Bucuresti, o investitie de 90 milioane euro.

UE: Bulgaria primeste trei milioane de euro pentru a lupta impotriva pestei porcine africane

Bulgaria va primi asistenta financiara in valoare de 2,9 milioane de euro de la Uniunea Europeana pe.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI Orbis a inregistrat venituri de 155,3 milioane euro

Grupul hotelier Orbis a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, venituri consolidate de 155,3 milioane euro, in crestere cu 4,8%. EBITDA al grupului s-a ridicat la 51 de milioane EUR cu o crestere de 19,3%, potrivit datelor companiei.

ALIN BURCEA, PARALELA 45: Valoarea voucherelor de vacanta, din primul semestru, a fost de 202 milioane euro

Exista sanse de 50% ca voucherele de vacanta sa nu se mai acorde anul viitor, sustine Alin Burcea Valoarea voucherelor de vacanta, acordate in primele sase luni ale anului, s-a ridicat la 202 milioane euro, a declarat Alin Burcea, proprietarul tour-operatorului Paralela 45, potrivit News. ro. Domnia sa a precizat ca au fost turisti care au cumparat sejururi pe litoralul romanesc inca din octombrie anul trecut.

Cum a ajuns sa arate Alina Vidican, dupa ce a cheltuit peste 40.000 de euro pentru operatii estetice. FOTO

La trei ani de la divortul de Cristi Borcea, Alina Vidican si-a schimbat viata total. Cea de-a doua femeie, pe care Borcea a dus-o in fata altarului, a trecut prin transformari radicale. Ea a bifat schimbari pe toate planurile, inclusiv pe cel ce tine de imaginea fizica. Cum a schimbat-o divortul de Cristi Borcea pe .

Guvernul aloca inca 135 de milioane de lei pentru programul Rabla. Premierul Dancila: `Oferim inca 20.000 de vouchere in valoare de 6.500 de lei fiecare`

Premierul Dancila a anuntat ca Guvernul suplimenteaza cu 135 de milioane de lei fondurile programului Rabla, urmand a fi alocate 20. 000 de vouchere pentru achizitionarea de autovehicule putin poluante,.

SANCTIUNI DE 54 MILIOANE EURO Asiguratori, amendati pentru cartel in Portugalia

Autoritatea de concurenta din Portugalia, AdC, a amendat recent patru companii de asigurari cu un total de 54 de milioane de euro 59,6 milioane de dolari) pentru practici de cartel, in urma unei investigatii de lunga durata, anunta Reuters.

Bulgaria primeste aproape trei milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a lupta impotriva epidemiei de pesta porcina africana

Bulgaria va primi de la Uniunea Europeana asistenta financiara in valoare de 2,9 milioane de euro pentru a contracara efectele epidemiei de pesta porcina africana, iar alte 11 milioane de euro sunt asteptate ca ajutor de urgenta pentru despagubiri in cazul focarelor deja eliminate de pesta porcina africana din industria de crestere a porcilor.

Sky Sports: Paulo Dybala, aproape de Tottenham Juventus a acceptat 70 de milioane de euro

Echipa engleza de fotbal Tottenham Hotspur, finalista editiei trecute de Champions League, a ajuns la un acord cu clubul italian Juventus Torino pentru transferul internationalului argentinian Paulo Dybala la gruparea din Premier League, in schimbul sumei de 70 milioane euro, anunta Sky Sports.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )