Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alocatiile pentru copiii romanilor, cele mai mici din Europa

Adevărul Adevărul,
Alocatiile pentru copiii romanilor, cele mai mici din Europa

Copiii din Romania au cea mai mica alocatie din Uniunea Europeana. Daca in majoritatea statelor europene alocatia porneste de la peste 100 de euro, in Romania alocatia este de 84 de lei, echivalentul a 18 euro, o suma care nu acopera decat intr-o foarte mica masura necesitatile unui copil. continuă pe Adevărul

Masinile cu adevarat mici: automobile frumoase, cool si extrem de ciudate

Cele mai mici masini din lume, concepute cu decenii in urma, sunt privite si azi cu neincredere. Dar, desi unele arata extrem de bizar, sunt mai utile decat par. Micro-masinile n-au.

Se implinesc 17 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie, cele mai grave din istoria Statelor Unite ale Americii (VIDEO)

Statele Unite, alaturi de o lume intreaga, rememoreaza marti o pagina neagra a istoriei moderne. Se implinesc 17 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie, atacuri care au schimbat modul in care.

Faze tari: Orasul din Romnia unde se monteaza ghirlande de Craciun n septembrie, cnd afara sunt 30 de grade; Un sofer romn a darmat un balcon n timp ce ntorcea TIR-ul, n Italia; Cele mai demente recorduri din 2018

Un barbat a jucat la ruleta 3. 000 de euro falsi, in Suceava. Cum l-a pacalit pe crupier. intamplarea s-a petrecut la. Foarte tare! S-a inventat curatatoria pentru celulare. Printre cele mai originale produse aduse aici se afla curatatoria automata pentru.

India arunca 1 miliard de dolari pe doua statui-gigant, cele mai inalte din lume INFOGRAFIE

India se pregateste sa cheltuiasca aproximativ 1 miliard de dolari pentru realizarea a doua statui gigant, un monument dedicat unui rege din secolul 17 si altul inchinat unui erou al independentei, scrie AFP.

700 de concurenti din 15 tari la unul dintre cele mai dure triatlonuri din lume, pe Transfagarasan. Un spaniol a castigat

In spectaculoasa zona Transfagarasan - Barajul Vidraru a avut loc sambata, 8 septembrie, a IV-a editie a triatlonului international Transfier, unul dintre cele mai dure din lume. 700 de concurenti din 15 tari s-au aliniat la start.

Prima zi de gradinita pentru copiii vedetelor

Valentina Pelinel si Adela Popescu sunt doua din vedetele care si-au inscris copiii anul acesta la gradinita. Micutii tocmai si-au cunoscut colegii de grupa.

Radu Tudor: ingrijorare. Cele mai ample manevre militare rusesti de la disparitia URSS

Armata rusa efectueaza cele mai ample manevre militare de la sfarsitul Uniunii Sovietice incoace, scrie dw. de. La exercitiu iau parte si militari chinezi. Cine sa fie inamicul si pentru ce tip de razboi se.

Lady Gaga a izbucnit in plans cand a fost aplaudata in picioare pentru rolul din A Star Is Born, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului VIDEO

Lady Gaga 32 de ani) si Bradley Cooper 43 de ani) au uimit cu interpretarile avute in A Star Is Born, pe care criticii il considera unul dintre cele mai bune filme ale anului. Prezenta la Festivalul International de Film din Toronto TIFF), cantareata a fost emotionata pana la lacrimi in momentul in care publicul s-a ridicat in picioare pentru a o aplauda.

Cele mai tari genti de la New York Fashion Week

New Yorkul este orasul care da startul celor mai noi trenduri in materie de moda. De cateva zie strazile Marelui Mar au fost luat cu asalt de vedete, fotografi, designeri si modele pentru ca a avut loc New York Fashion Week.

Rusia si etaleaza forta militara, prin cele mai mari manevre din istoria sa / Expert: O pregatire pentru un viitor razboi mondial / NATO: Moscova se concentreaza pe un conflict de mare amploare

Aproape 300. 000 de oameni, toate componentele armatei implicat si soldati chinezi in sprijin: Rusia lanseaza marti cele mai mari manevre militare din istoria sa, denuntate de NATO drept o repetitie a unui conflict de mare amploare, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )