Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alocatiile pentru sustinerea familiei platite in primul trimestru au depasit 125 milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Alocatiile pentru sustinerea familiei platite in primul trimestru au depasit 125 milioane de lei

Alocatiile pentru sustinerea familiei, platite in primul trimestru din 2017, au totalizat 125,56 milioane de lei, cea mai mare suma fiind platita in ianuarie - 42,532 milioane lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), citate de Agerpres. continuă pe România Liberă

Profit net de 330 milioane lei pentru grupul BRD, in primul trimestru

Profitul net al grupului BRD - Groupe Societe Generale BRD) a fost, in primele trei luni ale acestui an, de 330 milioane de lei, fiind de 4,5 ori mai mare fata de aceeasi perioada din 2016, cand grupul a raportat un profit de 72,8 milioane de lei, potrivit raportului financiar remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul LafargeHolcim a depasit estimarile in primul trimestru

Compania LafargeHolcim a raportat rezultate financiare peste previziunile analistilor in primul trimestru al acestui an, iar cel mai mare producator mondial de ciment si-a mentinut estimarile pentru 2017 si 2018, transmite Reuters.

Profitul Facebook a crescut cu 76% in primul trimestru

Compania americana Facebook a raportat, pentru primul trimestru financiar, venituri de peste opt miliarde de dolari, cu 49% mai mari fata de primul trimestru al anului 2016.

Profihairshop, vanzari in crestere cu 25% in primul trimestru din 2017 comparativ cu anul trecut

Profihairshop, retailer specializat in comercializarea de produse profesionale pentru ingrijirea parului a inregistrat in primul trimestru al anului 2017 vanzari in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la aproximativ 1,5.

Livrarea de unitati Huawei a crescut cu 21,6% in primul trimestru al 2017

Huawei Consumer Business Group a anuntat livrarea a aproximativ 34,55 de milioane de smartphone-uri in primul trimestru al 2017, ceea ce inseamna o crestere de la an la an de 21,6%, precizeaza un comunicat de presa al companiei, remis Redactiei.

Profitul net al Erste Group a scazut cu 4,6% in primul trimestru

Profitul net al Erste Group a scazut cu 4,6% in primul trimestru, la 262,2 milioane de euro, fiind usor sub asteptarile analistilor, din cauza proiectelor legate de sistemele informatice care au urcat costurile cu personalul si alte cheltuieli, a.

Profitul Volkswagen a crescut cu 40% in primul trimestru

Volkswagen AG VW), cel mai mare producator auto din lume, a raportat unul din cele mai ridicate profituri trimestriale inregistrate vreodata, semn ca reducerile de costuri au dat roade, iar grupul auto german a depasit efectele scandalului emisiilor poluante Dieselgate), transmite Reuters.

Business report: Hidroelectrica a inregistrat in primele trei luni din 2017 cel mai mare profit din istorie;Podul de la Agigea va fi inchis pentru reparatii; Recorduri in piata auto romaneasca: primul trimestru din 2017 este cel mai bun din ultimii opt a

Mercedes-Benz lanseaza editii speciale pentru Clasa G. Mercedes-Benz continua sa ofere o serie de editii speciale pentru Clasa G. Off-roaderul germanilor poate fi. ANOFM: Rata somajului a scazut usor in martie, la 4,55%. Rata somajului a fost de 4,55% la sfarsitul lunii martie 2017, in scadere cu.

Fed mentine rata dobanzii, pe fondul incetinirii economiei in primul trimestru

Rezerva Federala a SUA Fed) a mentinut miercuri dobanda de politica monetara la un interval cuprins intre 0,75% si 1%, dar a minimalizat cresterea economica slaba din primul trimestrul din acest an si a accentuat soliditatea pietei fortei de munca, un semn ca ia in considerare inasprirea politicii monetare in iunie, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )