Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania: cum functioneaza acestea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania: cum functioneaza acestea

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania, valoarea acestuia ajungand la 1 miliard de euro. Prima emisiune de obligatiuni ipotecare din cadrul programului va avea o limita de 200 milioane euro si va avea loc in. continuă pe Wall-Street Ro

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania

Alpha Bank Romania a lansat Programul de obligatiuni ipotecare in valoare de 1 miliard euro. Acesta este primul program de obligatiuni ipotecare din Romania. Prima emisiune de obligatiuni ipotecare, cu o limita de 200 milioane euro, va avea loc in viitorul apropiat.

Primul program de obligatiuni ipotecare lansat de o banca romaneasca

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania in valoare de 1 miliard euro. Prima emisiune de obligatiuni ipotecare din cadrul programului, cu o limita de 200 milioane euro va avea loc in viitorul apropiat. Obligatiunile ipotecare reprezinta o solutie de finantare des intalnita in strainatate, prin care banca emitenta urmareste sa isi diversifice sursele de finantare, cat si sa scada costul mediu al acestora, atragand noi fonduri pentru dezvoltarea si extinderea activitatilor sale.

Alpha Bank Romania - primul program de obligatiuni ipotecare din tara

Alpha Bank Romania a lansat Programul de obligatiuni ipotecare in valoare de 1 miliard euro Programul).

Clifford Chance Badea a asistat Alpha Bank Romania la lansarea emisiunii de obligatiuni ipotecare

Firma de avocatura Clifford Chance Badea a anuntat, marti, ca a asistat Alpha Bank Romania in legatura cu lansarea primului program de obligatiuni ipotecare realizat de un emitent roman, in valoare de pana la 1 miliard de euro.

ANALIZA DELOITTE ROMANIA PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata de fuziuni si achizitii a scazut considerabil

Ioana Filipescu, Deloitte Romania: Piata continua sa ofere oportunitati. Vedem initiative de exit ale unor proprietari de afaceri care vor sa beneficieze pe aceasta fereastra de oportunitate Piata de fuziuni si achizitii din tara noastra a consemnat o scadere considerabila in primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata estimarile Deloitte Romania. Potrivit companiei, valoarea totala a pietei, inclusiv tranzactiile care nu au avut o valoare comunicata, a fost intre 200 si 300 milioane de euro, in timp ce, in baza surselor publice, tranzactiile a caror valoare a fost comunicata au totalizat 120 milioane de euro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )