Libnet.ro
UNICEF

22:15

ANALIZA DELOITTE ROMANIA PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata de fuziuni si achizitii a scazut considerabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA DELOITTE ROMANIA PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata de fuziuni si achizitii a scazut considerabil

Ioana Filipescu, Deloitte Romania: Piata continua sa ofere oportunitati. Vedem initiative de exit ale unor proprietari de afaceri care vor sa beneficieze pe aceasta fereastra de oportunitate Piata de fuziuni si achizitii din tara noastra a consemnat o scadere considerabila in primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata estimarile Deloitte Romania. Potrivit companiei, valoarea totala a pietei, inclusiv tranzactiile care nu au avut o valoare comunicata, a fost intre 200 si 300 milioane de euro, in timp ce, in baza surselor publice, tranzactiile a caror valoare a fost comunicata au totalizat 120 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

FMI si-a redus estimarea pentru economia Romaniei din 2019 la 3,1%

Fondul Monetar International FMI) estimeaza, in cel mai recent World Economic Outlook, din aprilie 2019, ca economia Romaniei va creste cu 3,1% anul acesta, sub estimarea de 3,4% din octombrie 2018, potrivit Mediafax.

ANALIZA DELOITTE: Piata de fuziuni si achizitii a pierdut din turatie la inceput de an

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a consemnat o scadere considerabila in primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeasi perioada din 2018. Potrivit estimarilor Deloitte, valoarea totala a pietei, inclusiv tranzactiile care nu au avut o valoare comunicata, a fost intre 200 si 300 de milioane de euro, in timp ce, in baza surselor publice, tranzactiile a caror valoare a fost comunicata au totalizat 120 de milioane de euro.

IN T1 DIN 2019 (DRPCIV): Peste 146.000 de autoturisme noi si second hand, inmatriculate la nivel national

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi si rulate inregistrat in Romania, in primul trimestru al anului, a ajuns la 146. 144 de unitati, in scadere cu 2,10% fata de aceeasi perioada din 2018, reiese din statistica Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) .

Porsche a livrat 55.700 de vehicule in primul trimestru

Trecerea la WLTP continua sa aiba o influenta semnificativa. In primul trimestru al anului 2019, Porsche AG a livrat in intreaga lume 55. 700 de vehicule, ceea ce corespunde unei scaderi de 12 procente in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

VIDEO WTA Charleston: Caroline Wozniacki, la prima semifinala din 2019; Sloane Stephens si Belinda Bencic au fost eliminate in sferturi

Caroline Wozniacki 13 WTA, fost lider mondial) s-a calificat in prima sa semifinala din 2019, dupa ce a invins-o pe Maria Sakkari 50 WTA), scor 6-2, 6-2, in sferturile turneului de la Charleston. in aceeasi etapa a competitiei au mai ajuns Madison Keys 18), Monica Puig 63) si Petra Martic 53), in timp ce Sloane Stephens 8 WTA, favorita turneului), Belinda Bencic 21) si Danielle Collins 34) au fost eliminate.

Vanzarile Porsche au scazut cu 12% in primul trimestru al anului: germanii au comercializat 55.700 de unitati

In primele trei luni ale anului, Porsche a comercializat 55. 700 de masini noi la nivel global, in scadere cu 12% fata de perioada similara din 2018. Porsche Macan ramane cel mai iubit model din gama nemtilor.

Un nou brand de lux pe piata romaneasca de fashion: Falconeri deschide primul magazin din Romania

Falconeri, brand italian de lux, recunoscut pentru tricotaje, deschide primul sau magazin din Bucuresti. Acesta va fi amplasat in Baneasa Shopping City si va fi inaugrat in urma unei investitii de 180. 000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

HOROSCOP. Mihai Voropchievici si mantrele in dragoste pentru fiecare zodie in 2019

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunsemantrele in dragoste pentru fiecare zodie in 2019.

Porsche a livrat 55.700 de vehicule in primul trimestru

Trecerea la WLTP continua sa aiba o influenta semnificativa. in primul trimestru al anului 2019, Porsche AG a livrat in intreaga lume 55. 700 de vehicule, ceea ce corespunde unei scaderi de 12 procente in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Cayenne a inregistrat o crestere de 35%, ajungand la 18. 310 de vehicule livrate.

Teodorovici, nou atac la multinationale: Mai usor cu faptul ca, daca nu schimbati, plecam! Nu face nimeni investitii in Romania pentru ca iubeste Romania

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a lansat, marti, un nou atac la adresa investitorilor straini, pe care i-a indemnat sa o lase mai usor cu amenintarile ca pleaca din Romania, in contextul in care mediul de afaceri a criticat schimbarile aduse de Guvern prin Ordonanta 114. Teodorovici a afirmat ca nu face nimeni investitii in Romania pentru ca iubeste Romania, ci pentru ca face business.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )