Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alpinistul Zsolt Torok, decorat de presedintele Iohannis

România Liberă România Liberă,
Alpinistul Zsolt Torok, decorat de presedintele Iohannis

Alpinistul Zsolt Torok, care a fost gasit decedat in Muntii Fagaras, a fost decorat de presedintele . continuă pe România Liberă

Alpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe alpinistul Zsolt Torok, conferindu-i Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler.

Alpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem de Iohannis

Alpinistul Zsolt Torok, care a fost gasit decedat in Muntii Fagaras, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler, pentru determinarea si pasiunea cu care si-a desavarsit pozitia de alpinist la nivel national si international, precum si pentru contributia semnificativa adusa sportului romanesc.

Alpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler: Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de decorare post-mortem a alpinistului Zsolt Torok, care si-a pierdut viata in Muntii Fagaras la sfarsitul saptamanii trecute. in semn de .

Alpinistul Zsolt Torok a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Ce recorduri stabilise la nivel mondial

Alpinistul Zsolt Torok, care fusese dat disparut in Muntii Fagaras, a fost gasit mort de echipajele de salvamontisti. Ministrul de Interne Mihai Fifor a anuntat moartea lui printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook. Zsolt Torok avea 45 de ani si stabilise mai multe recorduri in alpinismul romanesc si cel mondial. Alpinistul Zsolt Torok .

Cum a murit alpinistul Zsolt Torok.A plecat singur de la Balea Lac. Urma sa se intalneasca cu niste prieteni la Negoiu

Trupul neinsufletit a lui Zsolt Torok, unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti romani, a fost recuperat in zona Varfului Negoiu din Muntii Fagaras. Cel mai probabil, alpinistul a alunecat intre stancile unde a fost gasit.

Muntele a renuntat greu la alpinistul Zsolt Torok. Ce s-a intamplat cand autoritatile au vrut sa-i coboare trupul de pe Negoiu

Elicopterul solicitat pentru evacuarea alpinistului dat initial disparut in Muntii Fagaras nu a putut interveni din cauza conditiilor meteorologice, acesta urmand a fi coborat de pe munte pe cale terestra de.

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, mesaj de condoleante dupa moartea alpinistului Zsolt Torok: Ramas bun, prieten drag

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a reactionat sambata la aflarea vestii ca alpinistul Zsolt Torok a fost gasitmort, duspa ce a fost dat disparut in muntii Fagaras. Ramas bun, prieten.

Ministrul de Interne, la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok, gasit mort in Fagaras. Imagini emotionante

Ministrul Afacerilor Interne a participat la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok, care a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Mihai Fifor a citit Ordinul National prin care presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pentru contributia adusa sportului romanesc. Ministrul de Interne a participat la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok Alpinistul a fost inmormantat cu onoruri militare in .

Alpinistul decedat in Muntii Fagaras este cunoscutul Zsolt Torok

Alpinistul care a decedat, sambata, in Muntii Fagaras este cunoscutul alpinist aradean Zsolt Torok.

Zsolt Torok a murit. Celebrul alpinist roman avea 45 de ani. A fost gasit pe o portiune de creasta abrupta din Muntii Fagaras

Cunoscutul alpinist roman Zsolt Torok a murit. Avea 45 de ani si fusese dat disparut de familie. Alpinistul disparusein Muntii Fagaras, unde a fost gasit decedat, a anuntat sambata seful.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )