Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, mesaj de condoleante dupa moartea alpinistului Zsolt Torok: Ramas bun, prieten drag

B1 B1,
Ministrul de Interne, Mihai Fifor, mesaj de condoleante dupa moartea alpinistului Zsolt Torok: Ramas bun, prieten drag

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a reactionat sambata la aflarea vestii ca alpinistul Zsolt Torok a fost gasitmort, duspa ce a fost dat disparut in muntii Fagaras. Ramas bun, prieten. continuă pe B1

Sotia lui Zsolt Torok, mesaj sfasietor dupa moartea alpinistului

Cunoscutul alpinist roman Zsolt Torok a murit. Citeste si: Zsolt Torok a murit. Celebrul alpinist roman avea 45 de ani. A fost gasit pe o portiune de creasta abrupta din Muntii Fagaras Avea 45 de ani.

Mihai Fifor va trimite Corpul de control la Serviciul 112 de la Vrancea

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat ca va trimite, luni, Corpul de control la Vrancea pentru a verifica situatia aparuta la Serviciul unic pentru apeluri de urgenta 112, dupa ce un operator i-ar fi spus unei tinere ca nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenta.

Ministrul de Interne trimite corpul de control la Vrancea, dupa ce o fata a fost lasata de izbeliste de politisti

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un politist i-a spus unei tinere ca nu are echipaje de Politie disponibile. Cine a gresit pleaca acasa, a spus Fifor.

Mesaj emotionant al salvamontistilor dupa moartea celebrului alpinist Zsolt Torok: A plecat dintre noi, rapus de marea sa pasiune

Salvamontistii au transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui alpisnist roman Zsolt Torok, precizand ca alpinismul romanesc este mult mai sarac in urma acestei pierderi. Crestele muntilor si.

Mihai Fifor, bodyguardul Vioricai Dancila - Victor Ponta: Probleme cu traficul? Criminali in libertate? Nu raspunde nimeni la 112? Nu incercati la MINISTRUL DE INTERNE - ESTE FOARTE OCUPAT!

Ministrul interminat al Internelor, Mihai Fifor, este nedezlipit de Viorica Dancila. Fie ca este vorba despre turneele in tara sau sedintele de la bucuresti, Fifor este umbra premierului, constata Victor.

Victor Ponta, atac la Mihai Fifor: Prefera sa fie bodyguardul lui Dancila

Fostul premier Victor Ponta il ataca pe noul vicepremier, Mihai Fifor, despre care spune ca s-a transformat in bodyguardul premierului Viorica Dancila. Probleme mari cu traficul pe sosele? Cozi de km la toate.

Salvamont Romania, dupa moartea lui Torok Zsolt: Crestele muntilor sunt mai sarace

Reprezentantii Salvamont Romania au publicat, sambata, pe pagina de Facebook, un mesaj dupa moartea alpinistului Torok Zsolt, pe care acestia il numesc unul dintre marii alpinisti ai tarii, un prieten al Salvamont.

Mihai Chirica, mesaj inaintea vizitei Vioricai Dancila la Iasi:Sper ca ati venit pentru a va lua adio de la votul moldovenilor

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, i-a adresat Vioricai Dancila cateva intrebari pe Facebook, inaintea vizitei anuntate de premier vineri, la Iasi. Edilul asteapta ca iesenii sa o admire in toata splendoarea de premier cu zero realizari si spera ca va veni in oras pentru a-si lua adio de la votul iesenilor.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )