Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alro - cel mai bun randament din BET-XT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alro - cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) au avut un randament de 0,54%, in raport cu moneda euro, in perioada 13 - 20 iunie, reprezentand, astfel, titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul de timp analizat. continuă pe Ziarul Bursa

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2018! Unde se gaseste localul

Osteria Francescana, localul din Modena, Italia, detinut de maestrul bucatar italian Massimo Bottura a fost ales cel mai bun restaurand din lume in 2018. Publicatia de profil britanica Restaurant i-a acordat.

Selectionerul Croatiei despre victoria cu Argentina: Am nvins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai au facut un meci minunat cu Argentina, echipa la care evolueaza cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Cel mai bun remediu impotriva cosurilor

Cel mai bun remediu impotriva cosurilor Pentru orice tip de ten, cea mai deranjanta problema este aparitia cosurilor. Daca medicamentele si tratamentul dermatologic este mult prea scump si nici nu pare a fi cea mai buna solutie, incearca remdiile pe baza de ingrediente naturale. Combinatia ideala este cea de miere si lamaie!.

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La pol opus se afla zborul dintre Westray si Papa Westray operat de Loganair, care in zilele proaste depaseste cu putin un minut. Pe coasta nordica a Scotiei, o [].

Faze tari:Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza; Au asistat la o casatorie, fara sa vrea;Primul caz de faliment personal al unui romn. Cum a explicat ca nu-si mai poate achita datoriile

Cele mai bizare interpretari despre cum va arata omul in 1. 000 de ani. Antropologul Alice Roberts si o echipa de creatori de modele pentru. Cum se folosesc politistii de postarile de pe Facebook in anchete. Politistii au inceput sa stea pe Facebook tot mai des, dar in.

Mazda MX-5 facelift. mbunatatiri asteptate pentru cel mai vndut roadster din lume

Mazda MX-5, cea mai bine vanduta masina decapotabila cu doua locuri roadster) din lume, primeste pentru 2018 un facelift care aduce imbunatatirile de care modelul avea nevoie, respectiv un motor de top mai turabil, mai multa putere si detalii coloristice noi. Vanzarile in Europa pentru Mazda MX-5 facelift incep in August 2018, iar restilizarea se aplica pentru ambele versiuni ale modelului: caroseria cu acoperis textil si caroseria cu acoperis metalic, a anuntat marca auto japoneza.

Cel mai slab leu din istorie. Reactia BNR

Moneda nationala a inregistrat o depreciere foarte mica, de 0,08%, in timp ce valutele din zona au o volatilitate mult mai mare, a declarat joi, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a.

Transportatorii SOMEAZA Guvernul: Romania, cel mai mare COST din regiune. Furia atinge COTE LIMITA

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) someaza Guvernul Dancila. Transportatorii cer accelerarea publicarii HG privind restituirea supraaccizei. UNTRR arata ca.

Croatii exulta dupa corectia aplicata Argentinei. Am facut un meci minunat! Am invins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Antrenorul croat Zlatko Dalici este un erou in tara sa, dupa 3-0 cu Argentina. Numit de cateva luni la carma echipei, el s-a dovedit a fi un antrenor exigent si corect.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )