Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Cel mai slab leu din istorie. Reactia BNR

Antena3 Antena3,
Cel mai slab leu din istorie. Reactia BNR

Moneda nationala a inregistrat o depreciere foarte mica, de 0,08%, in timp ce valutele din zona au o volatilitate mult mai mare, a declarat joi, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a. continuă pe Antena3

Cel mai slab leu din istorie. Reactia BNR

Leul s-a depreciat joi pana la un nivel istoric. Banca Nationala a Romaniei a afisat un curs de schimb 4,6695 lei pentru un euro. Reprezentantii BNR sustin ca se poate vorbi de un context regional care duce la aceste devalorizari.

Pe fondul crizei politice, EURO explodeaza. LEUL, la cel mai SLAB nivel din ISTORIE!

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6695 lei/euro, in crestere cu 0,35 bani fata de valoarea de miercuri, cand moneda europeana a fost cotata la 4,6660 lei. Nivelul de.

Cel mai slab leu din istorie

Leul s-a depreciat joi pana la un nivel istoric. Banca Nationala a Romaniei a afisat un curs de schimb 4,6695 lei pentru un euro.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2018! Unde se gaseste localul

Osteria Francescana, localul din Modena, Italia, detinut de maestrul bucatar italian Massimo Bottura a fost ales cel mai bun restaurand din lume in 2018. Publicatia de profil britanica Restaurant i-a acordat.

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La pol opus se afla zborul dintre Westray si Papa Westray operat de Loganair, care in zilele proaste depaseste cu putin un minut. Pe coasta nordica a Scotiei, o [].

CURS VALUTAR. Leul, cea mai slaba cotatie din istorie in raport cu euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, joi, un curs de 4,6695 lei pentru un euro, in crestere cu 0,08% sau cu 0,35 bani fata de cotatia precedenta, stabilita la 4,6660 lei pentru moneda unic?.

VIDEO. Cel mai idiot turist din lume. Ce a patit barbatul dupa ce a scos mana pe geam ca sa mangaie un leu

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil in Parcul National Serengetti din Tanzania. in timp ce se afla intr-un jeep safari, un barbat si-a scos mana pe geam pentru a mangaia un leu. Ce a urmat, a.

Faze tari:Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza; Au asistat la o casatorie, fara sa vrea;Primul caz de faliment personal al unui romn. Cum a explicat ca nu-si mai poate achita datoriile

Cele mai bizare interpretari despre cum va arata omul in 1. 000 de ani. Antropologul Alice Roberts si o echipa de creatori de modele pentru. Cum se folosesc politistii de postarile de pe Facebook in anchete. Politistii au inceput sa stea pe Facebook tot mai des, dar in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )