Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alro a incheiat primele noua luni din 2016 cu un profit net de circa 64 milioane lei, in scadere cu 12 %

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alro a incheiat primele noua luni din 2016 cu un profit net de circa 64 milioane lei, in scadere cu 12 %

Producatorul de aluminiu Alro Slatina a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit net de 63,8 milioane lei, cu 12,3% mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, de 72,7 milioane de lei, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cifra de afaceri din servicii de piata a crescut in primele noua luni din 2016

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut, in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 9,4%, respectiv 9,6%, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS), trimis redactiei.

NEPI a realizat un profit net in scadere cu 28%

Grupul New Europe Property Investments NEPI), care detine in Romania mai multe centre comerciale si cladiri de birouri, a realizat un profit net de peste 92,7 milioane euro, in primele noua luni din acest an, in scadere cu 28% comparativ cu perioada similara din 2015, conform datelor neauditate transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Rompetrol Rafinare, profit net in crestere cu 41%, la 20,8 milioane dolari

Rompetrol Rafinare a inregistrat un profit net de peste 20,8 milioane dolari, in primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 41% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2015, potrivit unui comunicat de presa al companiei remis redactiei.

Banca Transilvania si-a dublat profitul net in primele noua luni, la 657 milioane lei

Banca Transilvania simbol bursier TLV), a treia institutie de credit dupa active de pe piata romaneasca, a inregistrat in primele noua luni din acest an un profit net de 657 milioane lei 145,5 milioane euro), in crestere cu 110% fata de aceeasi.

Investitiile straine cu crescut cu 11,2% in primele noua luni, la 3,14 miliarde de euro

Investitiile straine directe in Romania au ajuns la 3,143 miliarde euro in primele noua luni din acest an, in crestere cu 11,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Volumul lucrarilor de constructii a crescut, ca serie bruta, in primele noua luni, cu 1,9%

Volumul lucrarilor de constructii a crescut pe total, ca serie bruta, cu 1,9%, in primele noua luni din acest an, comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS), trimis redactiei.

ING Romania a obtinut un profit net de 391 milioane lei in primele noua luni, in crestere cu 56%

Sucursala din Romania a bancii olandeze ING a obtinut un profit net de 391 milioane lei 86,6 milioane euro) in primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 56% fata de aceeasi perioada a anului trecut, generat in principal de vanzarea de actiuni.

Rompetrol Rafinare, profit net in crestere cu 41%, la 20,8 milioane dolari

Rompetrol Rafinare a inregistrat un profit net de peste 20,8 milioane dolari, in primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 41% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2015, potrivit unui comunicat de presa al companiei remis redactiei.

Afacerile IAR Ghimbav au urcat aproape 80 de milioane de lei in primele noua luni

Compania IAR Ghimbav, specializata in reparatii, lucrari de intretinere si modernizare a elicopterelor, a inregistrat in primele noua luni afaceri de 79,3 milioane lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut, din care exporturile catre Asia au generat 8,5 milioane lei.

Rompetrol Rafinare, profit net de 20,8 milioane USD

Rompetrol Rafinare, companie membra a KMG International, a inregistrat un profit net consolidat in valoare de 20,8 milioane USD in primele 9 luni ale anului 2016, in crestere cu 41% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2015, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )