Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cifra de afaceri din servicii de piata a crescut in primele noua luni din 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cifra de afaceri din servicii de piata a crescut in primele noua luni din 2016

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut, in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 9,4%, respectiv 9,6%, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS), trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata a crescut cu 8,2% pe serie bruta

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia autovehiculelor si a motocicletelor, a crescut, in primele trei trimestre din 2016, cu 8,2% ca serie bruta, comparativ cu primele noua luni din 2015, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica, trimis redactiei.

Volumul lucrarilor de constructii a crescut, ca serie bruta, in primele noua luni, cu 1,9%

Volumul lucrarilor de constructii a crescut pe total, ca serie bruta, cu 1,9%, in primele noua luni din acest an, comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS), trimis redactiei.

Investitiile straine cu crescut cu 11,2% in primele noua luni, la 3,14 miliarde de euro

Investitiile straine directe in Romania au ajuns la 3,143 miliarde euro in primele noua luni din acest an, in crestere cu 11,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Afacerile IAR Ghimbav au urcat aproape 80 de milioane de lei in primele noua luni

Compania IAR Ghimbav, specializata in reparatii, lucrari de intretinere si modernizare a elicopterelor, a inregistrat in primele noua luni afaceri de 79,3 milioane lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut, din care exporturile catre Asia au generat 8,5 milioane lei.

Banca Transilvania si-a dublat profitul net in primele noua luni, la 657 milioane lei

Banca Transilvania simbol bursier TLV), a treia institutie de credit dupa active de pe piata romaneasca, a inregistrat in primele noua luni din acest an un profit net de 657 milioane lei 145,5 milioane euro), in crestere cu 110% fata de aceeasi.

Veniturile din servicii ale Vodafone Romania au crescut, in perioada iulie-septembrie, cu 3,6%

Vodafone Romania a inregistrat in al doilea trimestru al anului fiscal 2016 - 2017 iulie - septembrie) venituri din servicii in suma de 179,2 milioane de euro, in crestere cu 3,6% fata de perioada similara a anului precedent, in termeni organici, potrivit unui comunicat al companiei remis redactiei.

ING Romania a obtinut un profit net de 391 milioane lei in primele noua luni, in crestere cu 56%

Sucursala din Romania a bancii olandeze ING a obtinut un profit net de 391 milioane lei 86,6 milioane euro) in primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 56% fata de aceeasi perioada a anului trecut, generat in principal de vanzarea de actiuni.

Alro a incheiat primele noua luni din 2016 cu un profit net de circa 64 milioane lei, in scadere cu 12 %

Producatorul de aluminiu Alro Slatina a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit net de 63,8 milioane lei, cu 12,3% mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, de 72,7 milioane de lei, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )