Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alstom a obtinut un contract de 100 milioane euro din partea Network Rail

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alstom a obtinut un contract de 100 milioane euro din partea Network Rail

Alstom a obtinut un contract din partea Network Rail pentru refacerea completa a sistemului de semnalizare pe magistrala Great Western Main Line, intre statiile Reading si Paddington din partea de vest a Londrei, a carui valoare se ridica la peste 100 de milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, finantate anterior numai din fonduri publice

Ministerul Comunicatiilor incearca sa deconteze retroactiv din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, care au fost finantate anterior numai din bugetul de stat, a anuntat marti Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor. 12 institutii publice, printre care CNAS, Ministerul Justitiei, Agentia Nationala de Integritate, au depus deja dosarele achizitiilor, valoarea acestora insumand 228,7 milioane lei. Un alt proiect retrospectiv, pe care s-au cheltuit circa 29 milioane de euro, apartine UEFISCDI, institutie in subordinea Ministerului Educatiei si mai exista discutii si in privinta unui proiect IT implementat de ANAF care a costat peste 30 milioane de euro.

Peste 100 milioane euro ar putea ajunge la bugetul de stat, pana in aprilie 2017

Peste 100 de milioane de euro ar putea fi angajate din fondurile de la UE de Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala MCSI) pentru proiectele strategice inovative cu impact asupra intregului sector IT and C, ce au fost depuse in actualul exercitiu bugetar 2014 - 2020, dar si pentru proiectele realizate in cadrul exercitiului anterior 2007 - 2013 si care ar putea primi asistenta retroactiva, a sustinut Marius Bostan, in cadrul unei conferinte de presa organizata ieri.

Romania mai pierde un proces la CEDO: Mai multe adepte MISA vor primi 300.000 de euro din partea statului (VIDEO)

Romania primeste inca o lovitura de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Tara noastra trebuie sa le plateasca aproape 300. 000 de euro unor tinere adepte ale MISA care, in 2004, au fost.

Bancile vor noua milioane de euro din insolventa Agetaps

Bancile vor noua milioane de euro din insolventa Agetaps.

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze din fonduri UE cheltuieli de peste 100 milioane de euro pe sisteme IT, finantate anterior de la bugetul de stat

Ministerul Comunicatiilor vrea sa deconteze retroactiv din fonduri UE cheltuieli de peste zeci de milioane de euro pe sisteme IT, care au fost finantate anterior numai din bugetul de stat, a anuntat Marius Bostan.

Investitiile E.ON s-au ridicat la aproape 100 milioane de euro

Investitiile realizate de companiile E. ON din tara noastra s-au ridicat, anul trecut, la 433 milioane de lei 97 milioane de euro), iar finantarea a fost destinata, in principal, sustinerii lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de distributie a gazelor naturale si energiei electrice, proiecte prioritare in strategia de investitii, potrivit unui comunicat de presa.

Comisia Europeana a aprobat prima etapa a centurii Sucevei, un proiect de 52 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat prima etapa a unui proiect in valoare de aproximativ 52 de milioane de euro, din care aproape 44 de milioane de euro din Fondul de coeziune, pentru constructia soselei de centura a municipiului Suceava.

Winmarkt a inregistrat venituri de 8,7 milioane de euro din chirii

In cadrul unei adunari generale a actionarilor Winmarkt, retea de centre comerciale din Romania achizitionata in 2008 de Immobiliare Grande Distribuzione IGD), s-a inregistrat un profit de 1,1 milioane de euro pentru anul trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Autoritatile din Campulungul trebuie sa returneze fonduri europene de aproape doua milioane de euro

Autoritatile orasul Campulung judetul Arges) trebuie sa returneze fonduri europene de peste 8,1 milioane lei din cauza esecului implementarii unui proiect ce viza dezvoltarea infrastructurii turistice. Valoarea proiectului este de 41,3 milioane lei, iar suma ce trebuie returnata reprezinta practic valoarea banilor dati deja de Ministerul Dezvoltarii si platiti de catre Primaria Campulung constructorului pentru partea de proiect realizata.

Afacerile Albalact au crescut cu 8,9% si au depasit pragul de 100 mil. euro anul trecut

Grupul Albalact, cel mai important jucator local din industria de lactate, si-a majorat anul trecut afacerile cu 8,9% la 100,9 mil. euro, in timp ce profitul a ajuns la 2,8 mil. euro, arata un raport al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )