Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un alt TUN incredibil marca Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Un alt TUN incredibil marca Elena Udrea

Un nou tun marca Elena Udrea a fost dezvaluit duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Dupa ce a construit un parc la Nana, dar la preturi de Monaco, si a facut cadastru in toata aceasta. continuă pe Antena3

Cristian Diaconescu renunta la candidatura pentru a o sustine pe Elena Udrea: Este mai important sa avem o atitudine solidara (VIDEO)

Cristian Diaconescu a anuntat, joi, ca renunta la candidatura pentru prezidentiale pentru a o sustine pe Elena Udrea. PMP are candidat pe Elena Udrea pentru Presedintie. Mi-am anuntat candidatura.

Elena Udrea, convinsa ca va castiga alegerile. Candidata PMP ii invita pe ceilalti candidati sa-i cedeze locul

Elena Udrea e convinsa ca, pe masura ce se apropie alegerile, vor mai fi si alti candidati care vor renunta la cursa pentru Cotroceni pentru a o sustine pe ea sa ajunga presedinte, in locul lui Traian.

Elena Udrea vrea sa relanseze moda iei romanesti

Presedintele PMP, Elena Udrea, care candideaza la Presedintie, si-a cumparat, vineri, o ie alba la sarbatoarea Zilele Turzii, ea spunand ca a relansat moda iei romanesti, scrie Mediafax.

Elena Udrea participa, alaturi de Emil Boc, la Zilele Municipiului Turda

Candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea, este astazi la Turda, la evenimentele dedicate zilelor orasului. Alaturi de fostul ministru al Turismului se afla Emil Boc, primarul Clujului, dar si presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, si ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.

Elena Udrea va fi prezenta, pe 1 septembrie, la conferinta judeteana de alegeri din cadrul PMP Satu Mare

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, va fi prezenta luni, 1 septembrie, la Satu Mare, unde va avea loc conferinta judeteana de alegeri. Ea este asteptata de colegii de partid pentru a participa la alegerea noilor membri ai biroului executiv al organizatiei.

Elena Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu (VIDEO)

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica, difuzata de B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )