Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elena Udrea participa, alaturi de Emil Boc, la Zilele Municipiului Turda

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea participa, alaturi de Emil Boc, la Zilele Municipiului Turda

Candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea, este astazi la Turda, la evenimentele dedicate zilelor orasului. Alaturi de fostul ministru al Turismului se afla Emil Boc, primarul Clujului, dar si presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, si ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea. continuă pe Adevărul

Boc spune ca nu pleaca din PDL, insa isi exprima din nou sustinerea pentru Elena Udrea

Fostul premier Emil Boc spune ca nu pleaca din PDL si ca nu a avut nicio discutie cu Vasile Blaga in acest sens, el declarand, totodata, ca Elena Udrea este un adversar redutabil pentru Victor Ponta si ca.

Emil Boc spune ca nu pleaca din PDL si isi exprima din nou sustinerea pentru Elena Udrea

Fostul premier Emil Boc spune ca nu pleaca din PDL si ca nu a avut nicio discutie cu Vasile Blaga in acest sens, dupa ce si-a exprimat public sustinerea pentru Elena Udrea la prezidentiale. Mai mult, Emil Boc sp.

Emil Boc: Nu plec din PDL. O sustin pe Elena Udrea la prezidentiale

Emil Boc nu pleaca din PDL. Boc a precizat ca Elena Udrea este un adversar redutabil pentru Victor Ponta si ca Romania este pregatita sa aiba o femeie in functia de presedinte.

Elena Udrea vrea sa relanseze moda iei romanesti

Presedintele PMP, Elena Udrea, care candideaza la Presedintie, si-a cumparat, vineri, o ie alba la sarbatoarea Zilele Turzii, ea spunand ca a relansat moda iei romanesti, scrie Mediafax.

Elena Udrea va fi prezenta, pe 1 septembrie, la conferinta judeteana de alegeri din cadrul PMP Satu Mare

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, va fi prezenta luni, 1 septembrie, la Satu Mare, unde va avea loc conferinta judeteana de alegeri. Ea este asteptata de colegii de partid pentru a participa la alegerea noilor membri ai biroului executiv al organizatiei.

Emil Boc: Legea primarilor e doar o metoda de a aduce cat mai multi primari la PSD, in campania electorala

Fostul premier Emil Boc afirma ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind migratia primarilor la alte partide, timp de doua saptamani, este doar o forma de atragere a edililor din opozitie la putere, pentru.

Cristian Diaconescu renunta la candidatura pentru a o sustine pe Elena Udrea: Este mai important sa avem o atitudine solidara (VIDEO)

Cristian Diaconescu a anuntat, joi, ca renunta la candidatura pentru prezidentiale pentru a o sustine pe Elena Udrea. PMP are candidat pe Elena Udrea pentru Presedintie. Mi-am anuntat candidatura.

Elena Udrea sustine ca va intra in turul doi: Sunt un candidat mai bun decat Iohannis, decat toti ceilalti

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a sustinut, marti, ca va ajunge in turul doi pentru ca este un candidat mai bun decat oricare altul, relateaza Evenimentul Zilei. Udrea a afirmat ca va.

Elena Udrea: Stiam ca sunt un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu (VIDEO)

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica, difuzata de B1 TV, ca a stiut de la inceput ca este un candidat mai bun decat Cristian Diaconescu, la alegerile.

Elena Udrea, prinsa cu cioara vopsita. ILEGALITATEA pe care a comis-o in noua afacere turistica

Noua afacere turistica a Elenei Udrea a inceput cu stangul. Pe siteul care promoveaza afacerea fostului ministrul de la Baile Boghis apar mai multe poze furate de pe internet, scrie Ring. Jurnalistii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )