Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alte cinci persoane, din care trei copii, care locuiau in blocul din Timisoara, au ajuns la spital

România Liberă România Liberă,
Alte cinci persoane, din care trei copii, care locuiau in blocul din Timisoara, au ajuns la spital

Alti cinci oameni, doi adulti si trei copii, au solicitat ajutorul medicilor, miercuri, ei acuzand s. continuă pe România Liberă

Tragedia din Timisoara: Alte 5 persoane din blocul in care au murit 3 oameni, in urma deratizarii, duse la spital dupa ce au anuntat la 112 ca se simt rau

Alte cinci persoane, intre care trei copii, care locuiau in blocul din Timisoara unde trei oameni au murit in urma deratizarii au ajuns la spital miercuri, dupa ce au sunat la 112 si au anuntat ca se simt rau, potrivit Timis Online.

Cazul Timisoara. Alte cinci persoane din blocul groazei, duse la spital

Interventie a echipajelor de ambulanta, miercuri dimineata, la Timisoara. Alte 5 persoaneau fost internate in cursul zilei de miercuri la spital, acolo unde a avutdezinsectia.

Cazul Timisoara. inca cinci persoane, intre care trei copii, au ajuns la spital

Numarul persoanelor internate dupa deratizarea facuta intr-un bloc din Timisoara a ajuns la 37. Alti cinci oameni au ajuns la spital in cursul zilei de miercuri, dupa ce au anuntat la 112 ca se simt.

VIDEO UPDATE Alerta in Timisoara: Bloc cu 200 de apartamente, evacuat dupa ce doi copii si mama unuia dintre ei au murit ISU: Substanta neurotoxica detectata la ultimele doua etaje ale blocului, in urma unei dezinsectii 12 copii si 8 adulti sunt interna

Trei persoane - un bebelus de 10 zile, un copil de 3 ani si mama acestuia din urma- au murit, iar alti 12 copii si opt adulti sunt internati. Patru dintre copii au fost spitalizati pentru a fi tinuti sub observatie, potrivit Ministerului Sanatatii. Toate aceste persoane locuiesc in acelasi bloc din Timisoara, iar primele date arata ca in imobil ar fi fost facuta dezinsectiaderatizarea. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca pe casa scarii a fost detectata o substanta neurotoxica. Blocul cu 200 de apartamente a fost evacuat, iar locatarii sunt evaluati medical. -------Primele concluzii in ancheta.

Cinci locuitori din blocul groazei de la Timisoara au reclamat, la doua zile de la evacuare, ca se simt rau. Cati oameni au fost internati

Cinci persoane care au fost evacuate luni din blocul de pe strada Miorita din Timisoara, unde doi copii si mama unui dintre ei au murit in urma unei deratizari, au cerut miercuri dimineata ajutorul medicilor, reclamand ca se simt rau. Majoritatea celor internati pana miercuri, la ora 11. 00, sunt copii.

Cinci persoane care au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in UK, prinse de procurorii DIICOT

Cinci persoane suspectate de trafic de persoane si proxenetism, dupa ce ar fi dus mai multe tinere i.

Elena Basescu are trei copii superbi! Iata cele mai recente fotografii!

Elena Basescu se poate declara o femeie implinita, intrucat are 3 copii absolut superbi. Iata aici cateva dintre cele mai recente fotografii cu cei mici! .

UPDATE Patronul firmei care a facut dezinsectia intr-un bloc din Timisoara unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei a fost retinut 28 de persoane sunt spitalizate

Patronul firmei care a facut deratizarile in cele doua blocuri evacuate in Timisoara a fost retinut pentru 24 de ore. Trei persoane - un bebelus de 10 zile, un copil de 3 ani si mama acestuia din urma - au murit, iar alti 16 copii si 12 adulti sunt internati in prezent. Toate aceste persoane locuiau in acelasi bloc, iar luni seara un al doilea imobil in care firma a facut dezinsectie si deratizare a fost evacuat, preventiv. Ce substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizareOra 8:40: Rezultatele probelor de apa analizate in laborator indica faptul ca din punct de vedere fizico - chimic, apa este potabila in blocul de locuinte. Ora 8:35: 16 copii si 12 adulti care locuiau in blocul din Timisoara, toti in stare stabila, sunt internati marti dimineata, anunta Ministerul Sanatatii.

Evacuare de urgenta dupa o dezinsectie la un bloc din Timisoara. Trei persoane au murit, printre care si doi copii

Caz extrem de grav in Timisoara! Doi copii, printre care unul de doar zece zile,si mama unuia dintre ei au murit in acest weekend, dupa ce inblocul in care locuiau a avut loc o actiune de.

Patronul firmei de deratizare din Timisoara a fost retinut dupa moartea a trei oameni afectati substantele folosite. Alte 20 persoane sunt internate

Ioan Sorin Buta, patronul firmei de deratizare Bistim Dera, care a intervenit in cele doua blocuri evacuate din Timisoara, de unde trei locatari au murit iar alti 20 sunt internati in spital, a fost retinut pentru 24 de ore. Barbatul este acuzat de vatamare corporala, ucidere din culpa si trafic de produse sau substante toxice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )