Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cazul Timisoara. Alte cinci persoane din blocul groazei, duse la spital

Antena3 Antena3,
Cazul Timisoara. Alte cinci persoane din blocul groazei, duse la spital

Interventie a echipajelor de ambulanta, miercuri dimineata, la Timisoara. Alte 5 persoaneau fost internate in cursul zilei de miercuri la spital, acolo unde a avutdezinsectia. continuă pe Antena3

Tragedia din Timisoara: Alte 5 persoane din blocul in care au murit 3 oameni, in urma deratizarii, duse la spital dupa ce au anuntat la 112 ca se simt rau

Alte cinci persoane, intre care trei copii, care locuiau in blocul din Timisoara unde trei oameni au murit in urma deratizarii au ajuns la spital miercuri, dupa ce au sunat la 112 si au anuntat ca se simt rau, potrivit Timis Online.

Cinci locuitori din blocul groazei de la Timisoara au reclamat, la doua zile de la evacuare, ca se simt rau. Cati oameni au fost internati

Cinci persoane care au fost evacuate luni din blocul de pe strada Miorita din Timisoara, unde doi copii si mama unui dintre ei au murit in urma unei deratizari, au cerut miercuri dimineata ajutorul medicilor, reclamand ca se simt rau. Majoritatea celor internati pana miercuri, la ora 11. 00, sunt copii.

Alte cinci persoane, din care trei copii, care locuiau in blocul din Timisoara, au ajuns la spital

Alti cinci oameni, doi adulti si trei copii, au solicitat ajutorul medicilor, miercuri, ei acuzand s.

Dramele continua pentru locuitorii din blocul groazei. Se incepe decontaminarea si toate bunurile lor vor fi distruse!

Oamenii care locuiesc in blocul groazei din Timisoara ar putea ramane fara mobila sau haine. Specialistii incep astazi decontaminarea in blocul groazei, proces care ar putea presupune distrugerea tuturor.

Cazul Timisoara. inca cinci persoane, intre care trei copii, au ajuns la spital

Numarul persoanelor internate dupa deratizarea facuta intr-un bloc din Timisoara a ajuns la 37. Alti cinci oameni au ajuns la spital in cursul zilei de miercuri, dupa ce au anuntat la 112 ca se simt.

Noi detalii despre starea victimelor din blocul din Timisoara. Ce spun medicii

Noi informatii despre cei cinci oameni din blocul groazei din Timisoara, care au ajuns de urgenta la spital dupa ce au sunat la 112 si au anuntat ca se simt rau. Patru dintre pacienti sunt copii cu.

VIDEO UPDATE Alerta in Timisoara: Bloc cu 200 de apartamente, evacuat dupa ce doi copii si mama unuia dintre ei au murit ISU: Substanta neurotoxica detectata la ultimele doua etaje ale blocului, in urma unei dezinsectii 12 copii si 8 adulti sunt interna

Trei persoane - un bebelus de 10 zile, un copil de 3 ani si mama acestuia din urma- au murit, iar alti 12 copii si opt adulti sunt internati. Patru dintre copii au fost spitalizati pentru a fi tinuti sub observatie, potrivit Ministerului Sanatatii. Toate aceste persoane locuiesc in acelasi bloc din Timisoara, iar primele date arata ca in imobil ar fi fost facuta dezinsectiaderatizarea. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca pe casa scarii a fost detectata o substanta neurotoxica. Blocul cu 200 de apartamente a fost evacuat, iar locatarii sunt evaluati medical. -------Primele concluzii in ancheta.

Ministrul Sanatatii: in spitalele din Timisoara sunt internati 28 de pacienti din blocul in care au murit trei persoane

In unitati medicale din Timisoara sunt internate, marti dimineata, 28 de persoane din blocul in care doi copii si o femeie au murit dupa efectuarea deratizarii, potrivit unei informari a Ministerului.

Radiografia tragediei din Timisoara. 15 apeluri la Ambulanta din blocul in care au murit 3 oameni dupa ce s-a facut deratizare

Nu mai putin de 15 apeluri au fost date de sambata dimineata si pana luni dimineata de locatari ai blocului din Timisoara in care au murit doi copii si mama unuia dintre ei, dupa ce o firma a facut dezinfectia si deratizarea. Primul deces a fost sambata dimineata, iar ultimul - luni dimineata, abia atunci fiind facuta legatura intre cazuri. Patronul firmei care a facut dezinsectia intr-un bloc din Timisoara unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei a fost retinut 28 de persoane sunt spitalizateCe substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare.

Ministerul Sanatatii: TREI MORTI si ZECI DE PERSOANE internate in urma DERATIZARII din blocul de locuinte de la Timisoara

Trei persoane au murit, iar alte 44 sunt internate in urma deratizarii din blocul de locuinte de la timisoara, anunta Ministerul Sanatatii. Noua persoane sunt internate la Spitalul Judetean Clinic de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )