Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alte conditii de intrare in Germania, din 11 ianuarie. Anuntul MAE despre noile reguli

B1 B1,
Alte conditii de intrare in Germania, din 11 ianuarie. Anuntul MAE despre noile reguli

Ministerul de Externe transmite ca autoritatile din Germania au stabilit noi reguli de intrare pe teritoriul acestei tari, in contextul pandemiei de coronavirus, care vor intra in vigoare din 11. continuă pe B1

Politistii ameninta ca nu vor mai da amenzi din 11 ianuarie, daca Guvernul nu renunta la planul de inghetare a salariilor pentru bugetari

Continua protestele politistilor, nemultumiti de faptul ca Guvernul intentioneaza sa inghete salariile bugetarilor, pe fondul crizei provocate de COVID-19. Sindicalistii din Politie cer Guvernului sa.

CFR Calatori introduce noi uniforme pentru personal, in culorile bleumarin, bleu si visiniu Noile tinute, purtate din 11 ianuarie

CFR Calatori anunta, miercuri, ca introduce o linie moderna pentru uniformele personalului care intra in contact cu pasagerii si care va fi imbracamintea zilnica de lucru. Personalul va purta noua tinuta incepand de luni, 11 ianuarie 2021.

Noi conditii pentru accesul romanilor in Germania, incepand de luni, 11 ianuarie

Persoanele care ajung in Germania din zone de risc, inclusiv din Romania, trebuie sa prezinte incepand de luni un test PCR sau antigen cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 facut cu maximum 48 de ore inaintea sosirii pe teritoriul german sau sa faca un astfel de test pe teritoriul Germaniei, imediat dupa sosire.

Politia Romana a facut anuntul momentului. Ce se intampla pe 11 ianuarie, ca masura de protest

La finele anului trecut noul Guvern, condus de Florin Citu, anunta inghetarea salariilor bugetare, datorita crizei economice. Decizia a venit ca urmare a lipsei banilor la bugetul de stat. in acelasi timp exista si riscul de a intra in incapacitate de plata. Printre cei carora li s-au promis mariri salariale se afla si angajatii Ministerului .

MAE: Cetatenii care vin in Germania din zone de risc vor prezenta de luni un test negativ COVID-19

Incepand de luni, 11 ianuarie, toate persoanele, indiferent de cetatenie, care sosesc in Republica Federala Germania dupa ce s-au aflat intr-una dintre zonele de risc, inclusiv Romania, oricand in ultimele 10 zile anterior intrarii pe teritoriul Germaniei, trebuie sa prezinte un test PCR sau antigen cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 sau sa efectueze un astfel de test pe teritoriul Germaniei, imediat dupa sosire, a informat sambata Ministerul Afacerilor Externe, transmite Agerpres.

Cipru intra in lockdown din 10 ianuarie. Persoanele vor avea voie sa paraseasca locuinta de doua ori pe zi, cu motive justificate

Autoritatile din Cipru vor institui un lockdown, incepand din 10 ianuarie, pentru a limita raspandirea noului coronavirus, a anuntat ministrul cipriot al sanatatii, vineri. Este pentru a doua oara cand.

IGSU: Inundatiie au semanat groaza in ultimele 24 de ore. 35 de localitati din 11 judete au fost afectate

35 de localitati din 11 judete romanesti au fost afectate de inundatii doar in ultimele 24 de ore, ca urmare aploilor abundente si cresterii debitelor pe anumite cursuri de apa. Apa a inundat.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )