Libnet.ro
UNICEF

06:00

MAE: Cetatenii care vin in Germania din zone de risc vor prezenta de luni un test negativ COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Cetatenii care vin in Germania din zone de risc vor prezenta de luni un test negativ COVID-19

Incepand de luni, 11 ianuarie, toate persoanele, indiferent de cetatenie, care sosesc in Republica Federala Germania dupa ce s-au aflat intr-una dintre zonele de risc, inclusiv Romania, oricand in ultimele 10 zile anterior intrarii pe teritoriul Germaniei, trebuie sa prezinte un test PCR sau antigen cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 sau sa efectueze un astfel de test pe teritoriul Germaniei, imediat dupa sosire, a informat sambata Ministerul Afacerilor Externe, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile britanice anunta o noua restrictie anti-Covid-19. Ce trebuie sa faca toti cetatenii care calatoresc spre Anglia

Pandemia de Covid-19 atinge cote nebanuite in Marea Britanie, astfel ca autoritatile englezesti au fost nevoite sa inaspreasca restrictiile. in aceasta dimineata, Guvernul britanic a anuntat noi reguli anti-Covid-19, care vor fi aplicate tuturor persoanelor care intra in tara. O noua restrictie limiteaza si mai tare calatoriile spre Anglia Avand in vedere numarul urias de .

Unde se vor antrena nationalele care vin la Bucuresti pentru EURO 2020

Cele trei echipe care vin la Bucuresti pentru a juca in Grupa C a EURO 2020 si-au ales stadioanele pentru sedintele de antrenament.

EXCLUSIV Care este secretul din spatele afacerii Ramonei Gabor. Nu a mai vazut-o pe Monica Gabor de doi ani

In plina pandemie, romanca noastra, Ramona Gabor, stabilita in Dubai, de mai bine de noua ani, se descurca de minune. Desi nu a mai vazut-o pe Monica Gabor din 2018, sora sa, si nici pe sotul acesteia, misteriosul Mr. Pink, cei doi au ajutat-o cu afacerea, care acum ii aduce un profit frumusel. Ramona ne-a povestit, .

Noua lista cu zona galbena. Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata vineri de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

Noi conditii pentru accesul romanilor in Germania, incepand de luni, 11 ianuarie

Persoanele care ajung in Germania din zone de risc, inclusiv din Romania, trebuie sa prezinte incepand de luni un test PCR sau antigen cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 facut cu maximum 48 de ore inaintea sosirii pe teritoriul german sau sa faca un astfel de test pe teritoriul Germaniei, imediat dupa sosire.

Alte conditii de intrare in Germania, din 11 ianuarie. Anuntul MAE despre noile reguli

Ministerul de Externe transmite ca autoritatile din Germania au stabilit noi reguli de intrare pe teritoriul acestei tari, in contextul pandemiei de coronavirus, care vor intra in vigoare din 11.

Euro 2020: Echipele care vin la Bucuresti au ales stadioanele pe care se vor antrena

In urma declararii functionale a noilor stadioane Steaua si Arcul de Triumf, s-a definitivat si procesul de alegere a bazelor de antrenament pentru echipele care vor juca la Bucuresti in Grupa C a turneului final UEFA EURO 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )