Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alte doua noi cazuri COVID cu tulpina din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala

Antena3 Antena3,
Alte doua noi cazuri COVID cu tulpina din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala

Doua noi cazuri de infectie cu tulpina din Marea Britanie au fost confirmate, luni, la Scoala 28 din Bucuresti. Cazurile provin din focarul existent la aceasta unitate. continuă pe Antena3

Doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie

Doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 din Marea Britanie, linia genetica B. 7 care provin din focarul deja confirmat de la scoala nr. 28 din Bucuresti, au fost confirmate astazi de Institutul National de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii.

Studiu de secventiere SARS CoV2: Numarul pacientilor identificati cu noua tulpina din Marea Britanie este in crestere. Exista riscul ca aceasta tulpina sa devina dominanta si in Romania

In urma unei analize efectuata de catre specialistii MedLife parte a diviziei de cercetare din cadrul grupului, din cele 79 de genomuri SARS-CoV-2, probe recoltate in perioada 13 21 ianuarie 2021 si provenite din mai multe orase ale tarii Bucuresti, Cluj, Valcea, Galati, Targoviste, Slobozia, Calarasi), s-a constatat ca 10 dintre acestea contin noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Potrivit raportului, probele ce contin noua tulpina provin din Bucuresti, 6 probe, din Valcea, 2 probe, si din Cluj, 2 probe. Asadar, exista posibilitatea unei transmiteri comunitare, spun specialistii.

Doar doua judete au raportat peste 100 de noi cazuri de COVID-19 in ultima zi Topul judetelor dupa noua raportare

Capitala continua sa raporteze cele mai multe cazuri noi de coronavirus - sub 300 -, in timp ce Cluj si Timis sunt singurele doua judete care au raportat peste 100 de noi imbolnaviri. in ultimele 24 de ore, la nivel national au fost facute sub 9. 000 de teste.

1.825 de noi cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, dupa putin peste 15.000 de teste

825 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, bilantul COVID-19 ajungand la 728. 743, din care 674. 594 pacienti vindecati. Potrivit datelor furnizate duminica de Grupul de comunicare strategica, in ultimele 24 de ore au murit 71 de pacienti cu COVID-19. La Terapie Intensiva se afla 997 de persoane.

Alte doua cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala

Ministerul Sanatatii anunta alte doua cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala, unde este deja confirmat un focar.

Creste alarmant numarul de cazuri COVID cu noua tulpina britanica. Zece cazuri noi identificate in Romania

Inca 10 noi cazuri cu noua varianta de SARS- COV- 2 au fost identificate in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre rezultatele probelor provenite din mai multe orase ale tarii, in perioada 13-21 ianuarie 2021.

Studiu SARS-CoV-2: Numarul pacientilor identificati cu tulpina din Marea Britanie este in crestere, iar tulpina poate ajunge dominanta in Romania

Reprezentanii MedLife afirma ca, din 79 de probe de SARS-CoV-2 recoltate din mai multe orase ale tarii, in cadrul unui studiu, 10 contin noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Dintre acestea, sase provin din Bucuresti, iar cate doua din Valcea si Cluj. Specialistii considera, astfel, ca exista posibilitatea unei transmiteri comunitare a noii tulpini.

Institutul Matei Bals a cumparat, la cateva ore dupa tragedie, sisteme noi de detectie a incendiului pentru alte doua cladiri din incinta

Conform unor surse PressOne, Institutul de Boli Infectioase Matei Bals a cumparat vineri, 29 ianuarie, ziua in care o parte a Pavilionului 5 al spitalului a ars, servicii de reparare a sistemelor de avertizare impotriva incendiului pentru alte doua pavilioane ale spitalului, 2 si 3.

Ce ravagii noi face covid-19 in corpul oamenilor. Specialistii trag un urias semnal de alarma

Mai nou, COVID-19 este strans legat de riscul de boli mintale si tulburari cerebrale, sugereaza un studiu. Una din opt persoane diagnosticate cu noul virus fac de asemenea prima boala psihiatrica sau neurologica in decurs de sase luni, descopera cercetarile. Studiu: COVID-19, in legatura cu sanatatea mintala Una din opt persoane care au avut COVID-19 .

Ungaria, prima tara UE care aproba un vaccin anti-COVID-19 din China

Ungaria a devenit prima tara a Uniunii Europene care aproba un vaccin anti-COVID-19 din China, transmite Euronews. Ungaria, prima tara din Uniunea Europeana care aproba un vaccin anti-COVID-19 dezvoltat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )