Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ungaria, prima tara UE care aproba un vaccin anti-COVID-19 din China

B1 B1,
Ungaria, prima tara UE care aproba un vaccin anti-COVID-19 din China

Ungaria a devenit prima tara a Uniunii Europene care aproba un vaccin anti-COVID-19 din China, transmite Euronews. Ungaria, prima tara din Uniunea Europeana care aproba un vaccin anti-COVID-19 dezvoltat. continuă pe B1

Prima tara care blocheaza TikTok: dezastrul trist care a dus la decizia radicala

Pe perioada mandatului lui Donald Trump, americanii au cochetat in mai multe randuri cu restrictionarea accesului la TikTok. Primii care au luat insa decizia radicala sunt italienii, iar.

Ungaria, prima tara din UE care aproba vaccinul anti-COVID din China. Premierul Viktor Orban: Am cea mai mare incredere in el!

Autoritatile de la Budapesta au autorizat utilizarea vaccinului dezvoltat de compania chineza Sinopharm. Ungaria devine astfel prima tara din Uniunea Europeana care permite utilizarea unui vaccin anti-COVID produs in China.

Tara care a invins pandemia. Presedintele a facut anuntul oficial: Nu mai exista coronavirus

Tara care a invins pandemia si care a inregistrat doar zece cazuri de Sarc-Cov-2 si niciun deces, de la inceputul acestui an a facut marele anunt. Pandemia a luat asfarsit in Tadjikistan, a anuntat marti presedintele tadjik Emomali Rahmon, citat de France Presse. Tara care a invins pandemia de coronavirus Aceasta tara cu regim autoritar, care .

Pamela Anderson, prima vedeta care renunta la Facebook, Instagram si Twitter

Desi retelele de socializare reprezinta un canal extrem de bun de promovare si, de ce nu, o modalitate de a face bani, Pamela Anderson devine prima vedeta care renunta la Facebook, Instagram si Twitter.

Tara care poate deveni cel mai mare producator de baterii pentru masini datorita acestei resurse naturale

Toate tarile cauta modalitati diverse de a trece treptat spre utilizarea de masini electrice. Aceasta tara tocmai face demersuri interesante in acest sens. Finlanda a inceput sa caute.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )