Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alte doua noi cazuri de infectare cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 99

Hotnews Hotnews,
 Alte doua noi cazuri de infectare cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 99

Alte doua noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate. Este vorba de o femeie de 53 de ani, medic, si de sotul ei, un barbat de 54 de ani. Ambele cazuri sunt din Constanta. Bilantul urca la 99 de bolnavi, la doar un pas de scenariul 3. continuă pe Hotnews

Alte doua noi cazuri de coronavirus confirmate. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 97

Alte doua noi cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 97.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri de coronavirus. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 35

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 35, dupa ce miercuri dupa amiaza au fost confirmate alte trei noi cazuri. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Bucuresti. Bilantul total ajunge la 35 de imbolnaviri

Inca trei cazuri confirmate cu noul coronavirus, numarul cazurilor ajungand la nivel national la 35, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 47

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 47.

Coronavirus in Romania: Informatii contradictorii - Streinu Cercel anunta alte doua noi cazuri confirmate, Grupul de comunicare strategica doar unul

Informatii contradictorii joi dimineata privind cazurile de imbolnavire cu coronavirus in Romania. Managerul de la Matei Bals, Adrian Streinu Cercel a anuntat intr-o interventie la Digi 24 ca au fost confirmate doua noi cazuri. Ulterior Grupul de comunicare strategica a anuntat doar confirmarea unui singur caz, cu un numar total de 48 de cazuri confirmate. 24 Primaria Capitalei a lansat o platforma cu cursuri online gratuite pentru elevi11. 17 Autoritatile din Serbia au inchis 7 puncte de frontiera cu Romania11. 08 Secretarul general al Guvernului cere primariilor din Bucuresti si Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare 10. 58 Un barbat din Ramnicu Valcea, izolat la domiciliu, s-a imbatat, a plecat de acasa cu masina si a facut un accident.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 97

ACTUALIZARE - Alte doua noi cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania. Este vorba de o femeie, 47 ani, din Bucuresti, contact direct al unui barbat care venise din Italia. Ea este asimptomatica si aflata in autoizolare la domiciliu. Al doilea caz este al unui barbat, 39 ani, din judetul Dolj, intors in 5 martie din Brescia, Italia, aflat in autoizolare pana in 12 martie cand s-a internat la Spitalul de boli infectioase din Craiova cu simptome specifice. Cazurile din Bucuresti au ajuns la 31. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor ajunge la 88. O femeie de 32 de ani din Caras Severin, intoarsa din Italia si un barbat de 45 de ani din Bucuresti care a fost internat, astazi, cu febra si frisoane la Victor Babes. Barbatul s-a intors de curand de la Londra.

Coronavirus in Romania. Doua noi cazuri, bilantul a ajuns la 70

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba despre doua persoane din Mehedinti.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 73

Altre trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 73

Altre trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara.

Coronavirus in Romania: Trei noi cazuri, intre care doua asistente medicale din Hunedoara. Bilantul imbolnavirilor - 116

Trei noi pacienti - intre care doua asistente medicale din Hunedoara - au fost confirmati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 116 cazuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )