Libnet.ro
UNICEF

06:31

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 47

Hotnews Hotnews,
 Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 47

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 47. continuă pe Hotnews

Alte cinci cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 44

Alte cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 44.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Bucuresti. Bilantul total ajunge la 35 de imbolnaviri

Inca trei cazuri confirmate cu noul coronavirus, numarul cazurilor ajungand la nivel national la 35, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

UPDATE inca 8 noi cazuri de coronavirus in Bucuresti. Este cel mai mare numar confirmat intr-o singura zi. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national

Inca 8 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate marti in Romania, toti pacientii fiind din Bucuresti. Este cel mai mare numar de imbolnaviri confirmat intr-o singura zi in tara noastra. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national, iar dintre acestea, 5 pacienti au fost declarati vindecati, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate. Numarul total al pacientilor din Romania a ajuns la 17

Numarul romanilor infectati cu coronavirus a ajuns la 17 dupa ce testele au confirmat aparitia a inca doua cazuri. Conform primelor informatii ar fi vorba de o femeie, de 73 de ani, din Buzau si de un barbat, de 60 de ani, din Bucuresti.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri de coronavirus. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 35

Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 in Romania a ajuns la 35, dupa ce miercuri dupa amiaza au fost confirmate alte trei noi cazuri. 6 dintre pacientii diagnosticati de la aparitia coronavirusului in tara noastra s-au vindecat.

UPDATE Patru noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul infectatilor a ajuns la 29 de persoane

Patru noi cazuri de infectare cucoronavirusau fost confirmate, in aceasta seara, in Bucuresti si in judetele Arad, Hunedoara si Caras-Severin. in Capitala este vorba despre o femeie de 47 de ani. Ceilalti trei ar fi intrat in aceasta dimineata in tara. Astfel, bilantul a ajuns la 29 de romani infectati. Din acestia sapte au fost declarati vindecati.

inca un cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 44

ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 44. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

Trei noi cazuri de coronavirus in Arad, Hunedoara si Caras-Severin. Bilantul a ajuns la 28 de romani infectati

Trei noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, in aceasta seara, in judetele Arad, Hunedoara si Caras-Severin. Astfel, bilantul a ajuns la 28 de romani infectati.

inca cinci cazuri de coronavirus, confirmate in Romania. Numarul celor infectati a ajuns la 44

Alte cinci cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate in Romania. Numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 44.

12 noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in tara

ACTUALIZARE - Cazul numarul 29 de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat, marti seara, in Bucuresti. --- * ACTUALIZARE - inca 3 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate marti seara. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 28 de cazuri. --- Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )