Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alte doua VICTIME: Numarul DECESELOR cauzate de GRIPA a ajuns la 84

B1 B1,
Alte doua VICTIME: Numarul DECESELOR cauzate de GRIPA a ajuns la 84

Numarul deceselor provocate de virusul gripal a ajuns la 84, dupa moartea a doi barbati. Au murit din cauza gripei un barbat in varsta de 63 de ani din judetul Mures si un barbat in varsta de 59 de. continuă pe B1

Alte doua VICTIME: Numarul DECESELOR cauzate de GRIPA a ajuns la 86

UPDATE: Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 86, dupa confirmarea a doua noi cazuri la barbati din judetele Caras-Severin si Hunedoara,au anuntat reprezentantii Centrului National de.

Situatie alarmanta in Romania! Gripa face noi victime. Numarul deceselor cauzate de virus a ajuns la 79

Gripa face noi victime, numarul deceselor cauzate de virus a ajuns la 79. Ultima persoana care a murit avea si alte probleme de sanatate si nu era vaccinata antigripal. Medicii recomanda vaccinarea, fiind.

Gripa a facut inca doua VICTIME. Numarul DECESELOR creste ALARMANT

UPDATE: Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, a transmisCentrulNational de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Este vorba despre un barbat in varsta de 69 d.

INSP: Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 79

Numarul total al deceselor cauzate de gripa a ajuns la 79, potrivit Centrului National de Supraveghe.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 86, dupa confirmarea a doua noi cazuri la barbati din judetele Caras-Severin si Hunedoara

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 86, dupa confirmarea a doua noi cazuri la barbati din judetele Caras-Severin si Hunedoara, au anuntat reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), scrie News. ro.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 79, de trei ori mai mult decat in sezonul precedent

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 79, luni, dupa ce autoritatile au anuntat decesul a inca sase persoane, toate nevaccinate impotriva virusului gripal.

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 73, anunta autoritatile

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, a anuntat duminica Centrul Nationa.

Gripa continua sa faca victime: Numarul deceselor a ajuns la ...

Situatie de criza in Romania. Numarul deceselor provocate de gripa creste de la o zi la alta. Pentru inca doi oameni decedati a fost confirmat prezenta virusului gripal, iar numarul mortilor a ajuns la 73,.

UPDATE Numarul deceselor provocate de gripa a urcat la 79

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns, luni dimineata, la 79, dupa ce ultimele sase cazuri au fost confirmate astazi, informeazaCentrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, potrivit Agerpres.

Numarul deceselor provocate de gripa a urcat la 73

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 73, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii medicale preexistente si nu era vaccinata antigripal.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )