Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alte noua decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 507

Adevărul Adevărul,
Alte noua decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 507

Bilantul deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 507 dupa ce miercuri dimineata au fost anuntate alte noua decese. Printre cele noua decese se numara si acela al unei femei de doar 32 de ani din Mures ce suferea de obezitate. continuă pe Adevărul

Autoritatile au anuntat alte 6 decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Bilantul total a urcat la 451

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica seara, alte sase decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19 din Romania, care duc bilantul national la un total de 451 de victime. Ultimele.

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 516

Alte patru noi decese au fost confrimate miercuri in randul pacientilor infectati cu cornavirus, ceea ce duce bilantul pentru aceasta zi la 18 decese. Numarul total al persoanelor care si-au pierdut viata in urma infectiei cu noul coronavirus a ajuns la 516. Ultimele patru persoane care si-au pierdut viata sunt pantru barbati cu varstele de 93, 69, 58 si 73 de ani.

UPDATE 27 de decese din cauza coronavirusului raportate luni in Romania. Bilantul ajunge la 478 Trei dintre pacienti provin de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID-19

Alte 18 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni, astfel ca bilantul a ajuns la 460. Trei dintre pacienti provin de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID-19, fiind inregistrate zeci de imbolnaviri. -------------------------21:18 Alte noua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni seara in Romania, bilantul ajungand la 478. 16:17 Numarul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 469, alte noua decese fiind raportate luni dupa amiaza.

CORONAVIRUS. Alte noua decese provocate de COVID-19 au fost anuntate, totalul fiind de 469

Grupul de Comunicare Strategica anunta, luni, decesul a altor noua persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane din judetele Mehedinti, Botosani, Vrancea, Suceava, Constanta si Sibiu, cu v.

Coronavirus in Romania: Alte 16 decese raportate, bilantul ajunge la 498 Sapte dintre persoanele decedate provin din caminul de batrani din Galati

Alte 16 decese din cauza coronavirusului au fost raportate marti dupa-amiaza in Romania, bilantul deceselor ajungand la 498.

CORONAVIRUS. Alte cinci decese ale unor pacienti cu COVID-19. Bilantul total ajunge la 512

Alte cinci decese provocate de coronavirus in Romania au fost anuntate, miercuri dupa amiaza de Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre cinci barbati cu varste currinse intre 49 si 70 de ani, din ju.

inca noua decese din cauza noului coronavirus. Numarul total al persoanelor ucise de COVID-19: 469

Autoritatile au raportat inca noua decese din cauza noului coronavirus. Astfel, numai astazi au fost inregistrate 18 persoane decedate din cauza COVID-19. Numarul total al mortilor a ajuns la 469 in Romania.

inca noua decese din cauza Covid-19, in a doua zi de Paste. Trei dintre victime sunt din Galati

Autoritatile au anuntat astazi, in a doua zi de Paste, inca noua decese din cauza infectiei cu noul Coronavirus. Numarul mortilor a ajuns la 460.

Trei noi decese in randul persoanelor infectate cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 519

Alte trei noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost confirmate in ultimele ore, ceea ce duce bilantul acestei zile la 21 de morti. Bilantul total al deceselor a ajuns la 519.

Coronavirus in Romania: Alte patru decese. Bilantul ajunge la 482 Printre victime, un brancardier de la Spitalul Judetean Mures

Patru noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost raportate marti dimineata, astfel ca bilantul ajunge la 482. Printre pacienti se afla si un brancardier de la Spitalul Judetean de Urgenta Mures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )