Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alte patru localitati din Dambovita au depasit indicele de infectare de 1,5 la o mie de locuitori

Adevărul Adevărul,
Alte patru localitati din Dambovita au depasit indicele de infectare de 1,5 la o mie de locuitori

Numarul localitatilor din judetul Dambovita care au depasit indicele de infectare de 1,5 la o mie de locuitori continua sa creasca, autoritatile judetene dispunand, marti dupa-amiaza, restrictii in alte patru comune. continuă pe Adevărul

VIDEO Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la mie Arafat: Sunt discutii pentru carantinarea unor localitati, dar exista reticenta

Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la o mie de locuitori, cu 15 mai mult fata de ziua precedenta, spune secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit acestuia, sunt discutii pentru carantinarea mai multor localitati, insa in multe zone, chiar si acolo unde rata de infectare a depasit 8-9 la mie, exista o reticenta fata de aceasta masura.

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

Alte doua localitati din judetul Constanta au rata de infectare ridicata cu noul coronavirus. Ce masuri vor fi luate

Localitatile Valu lui Traian si Techirghiol au trecut peste indicele de 1. 000 locuitori, anunta Prefectura Constanta.

OLT: Noi restrictii in 3 localitati din judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat duminica o hotarare pentru trei localitati din judet - Daneasa rata de infectare - 1,70), Teslui rata de infectare - 1,64) si Dobrosloveni rata de infectare - 1,62), unde masca va fi obligatorie in spatiile deschise, iar restaurantele si cafenelele vor functiona in interior fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului in intervalul orar 6. De asemenea, CJSU Olt a decis suspendarea activitatilor didactice organizate in modalitatea fata in fata in unele clase din unitati de invatamant, pe o perioada de 14 zile, acolo unde cursurile vor fi desfasurate in sistem online. Masurile vor fi aplicate incepand de luni pe o durata de 14 zile, conform news. ro.

Baia Mare si alte trei localitati din Maramures intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie pe strada

In contextul evolutiei situatiei epidemiologie, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca municipiul Baia Mare, alaturi de localitatile Basesti, Cicarlau si Sacalaseni sa adopte scenariul rosu. Decizia este urmare a faptului ca valoarea ratei incidentei cumulate este peste limita de alerta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Accident grav in Vaslui: Doua persoane decedate si alte patru ranite. A fost activat planul rosu de interventie (VIDEO)

Un accident grav s-a produs luni seara, pe E 581, la Costesti, in urma caruia doua persoane au decedat si alte patru au fost ranite, potrivit Agerpres. Din pacate, printre victime se numara si un.

Masca de protectie, obligatorie in sase localitati din judetul Ialomita

Masca de protectie a devenit obligatorie in sase localitati din Ialomita, in urma cresterii numarului imbolnavirilor cu COVID-19 Masca de protectie, obligatorie in 6 localitati din judetul.

HUNEDOARA: Alte sase localitati incluse pe lista celor in care sunt impuse restrictii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Hunedoara a decis sambata actualizarea listei cu localitatile din judet unde sunt impuse restrictii precum purtarea obligatorie a mastii in spatii deschise, interzicerea servirii in restaurante si cafenele in interior si inchiderea cinematografelor, salilor spectacol si concerte. Astfel, in Brad, Bos, Uric, Galati, Romosel si Santuhalm vor fi dispuse aceste masuri, pentru ca rata de incidenta a cazurilor de coronavirus este de peste 3 la mia de locuitori, conform news. ro.

Accident tragic in Vaslui. O fetita de patru ani si un adult au murit pe loc, iar alte patru se lupta sa traiasca

Tragedie in judetul Vaslui, acolo unde trei autoturisme s-au ciocnit luni seara pe drumul european E 58, din judetul Vaslui, in zona popasului Stana Costesti. in urma impactului produs a fost activat Planul Rosu de Interventie, fiind descarcerate sase persoane. Cum s-a produs nenorocirea Potrivit autoritatilor, vinovat de producerea accidentului se face soferul unui autoturism, .

FOTO Plan rosu de interventie in Vaslui, in urma unui teribil accident: doua persoane au murit, alte patru sunt ranite

Autoritatile din Vaslui au declansat planul rosu in seara de 26 octombrie, in urma unui grav accident rutier produs pe Drumul European 581.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )