Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alte restrictii in Romania din cauza noului record de infectari cu COVID-19? Ludovic Orban: Ne gandim la toate mijloacele posibile

Antena3 Antena3,
Alte restrictii in Romania din cauza noului record de infectari cu COVID-19? Ludovic Orban: Ne gandim la toate mijloacele posibile

Infectia cu COVID-19 se transmite cel mai usor in spatii inchise si tocmai de aceea nu s-a impus masura purtarii mastii de protectie si in aer liber, a declarat Ludovic Orban. Premierul a explicat ca ar fi foarte dificil ca oamenii sa poarte masti in aer liber, mai ales in perioada verii. continuă pe Antena3

Cele 12 localitati din Arges care ar putea intra in carantina din cauza noului coronavirus

Exista 12 localitati din judetul Arges care ar puetea intra in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, dupa cum a anuntat Institutia Prefectului Arges. Potrivit.

Mirabela Dauer a rabufnit, in direct, la TV. Sunt suparata! Din cauza lor, stau in casa!

Mirabela Dauer a facut declaratii despre ingrijorarea sa principala din aceste vremuri. Ce a spus cunoscuta artista despre situatia dramatica in care se afla Romania? Mirabela Dauer nu mai suporta situatia din Romania. Din cauza lor, stau in casa! Cunoscuta artista este extrem de suparata din cauza a ceea ce se intampla in tara noastra.

Spania spera ca nu va fi nevoie de inchiderea granitei cu Franta din cauza noului coronavirus

Ministrul spaniol al Turismului, Reyes Maroto, a declarat miercuri ca o revenire a cazurilor de coronavirus in Catalonia revine sub control si ca spera ca nu va fi nevoie de inchiderea granitei cu Franta, transmite Reuters.

Serial Netflix anulat din cauza unui personaj gay. Ce s-a intamplat este de necrezut

Netflix a decis sa anuleze productia unui serial in Turcia, ca raspuns la presiunile venite din partea autoritatilor turce care solicitau scoaterea din scenariul serialului a unui personaj gay. Asadar, filmarile la serialul If Only au fost anulate din cauza unui personaj LGBT. Serial Netflix anulat din cauza unui personaj gay Cel care a facut .

Lili Sandu a rabufnit: Un tata nu isi poate tine copilul in brate din cauza unor reguli

Cantareata romana Lili Sanduurmeaza sa devina mamica pentru prima oara peste aproximativ o luna. Vedeta a rabufnit pe retelele de socializare din cauza anumitor reguli impuse de autoritatile.

O femeie perfect sanatoasa a murit din cauza coronavirusului imediat dupa ce si-a nascut fetita

O femeie de 35 de ani din statul american Minnesota a murit din cauza coronavirusul imediat dupa ce si-a nascut prematur fetita. Tanara mamica era perfect sanatoasa pana sa fie infectata cu noul coronavirus.

Ana Maria a murit la 36 de ani in Italia, din cauza unei tumori. Drama romancei nu s-a sfarsit insa nici dupa moarte: Doamne, ce trist!

Ana Maria D. , avea doar 36 de ani, cand s-a stins din viata, recent, intr-un spital din Genova, Italia, din cauza unei tumori. Povestea romancei este de-a dreptul sfasietoare. Mama a doi copii - un baiat de 11.

Ministrul Muncii propune somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza COVID-19. Ce presupune initiativa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, va propune in sedinta de Guvern de miercuri dupa amiaza, de la ora 17. 00, somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza crizei COVID-19. Mai exact, ministrul.

Ursii polari ar putea disparea in urmatorii ani, din cauza incalzirii globale. Avertismentul ingrijorator lansat de cercetatori

Aproape toti ursii polari ar putea disparea in urmatorii 80 de ani, din cauza incalzirii globale. Cercetatorii au ajuns la acest scenariu sumbru, dupa ce au analizat cea mai mare amenintare cu care se confrunta in prezent ursii polari: disparitia progresiva a habitatului lor.

Banchetul Nobel, anulat pentru prima data in mai bine de jumatate de secol, din cauza crizei epidemice

Din cauza crizei sanitare declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 la nivel global, banchetul Nobel din aceast an a fost anulat,pentru prima data in mai bine de jumatate de secol, a relatat marti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )