Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Muncii propune somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza COVID-19. Ce presupune initiativa

B1 B1,
Ministrul Muncii propune somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza COVID-19. Ce presupune initiativa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, va propune in sedinta de Guvern de miercuri dupa amiaza, de la ora 17. 00, somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza crizei COVID-19. Mai exact, ministrul. continuă pe B1

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii poarta responsabilitatea salariatilor si trebuie sa verifice situatia sanitara constant alternativa e sa inchida Somaj tehnic pentru cei sanatosi trimisi acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca solutia pentru a depasi criza COVID-19 ar fi ca fiecare dintre noi sa aiba grija la sanatatea lui si a celor din jur. Demnitarul a lansat un apel si c.

Ministrul Muncii: Voi propune maine in Guvern sa acordam somaj tehnic si unitatilor inchise din cauza focarelor Covid

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat ca intentioneaza ca miercuri, in sedinta de Guvern, sa propuna modificarea actualului cadru legal, astfel incat sa poata beneficia de somaj tehnic si unitatile inchise din cauza aparitiei unui focar de Covid-19.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Intru in Guvern cu o crestere in privinta alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, marti, ca va propune in sedinta de Guvern, saptamana.

Este oficial. Ministrul Muncii, veste excelenta pentru milioane de parinti: Da. Vor creste alocatiile. De cati bani in plus vor beneficia copiii

Violeta Alexandru a dezvaluit in cursul serii de ieri ca vor creste alocatiile, acest subiect urmand sa fie abordat in scurt timp in cadrul Guvernului. Ministrul Muncii afirma ca dublarea sau triplarea alocatiilor nu este o varianta sustenabila a bugetului, iar procentul majorarii nu a fost inca stabilit. A dubla peste noapte nu este o .

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii poarta responsabilitatea salariatilor si trebuie sa verifice situatia sanitara constant alternativa e sa inchida

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca solutia pentru a depasi criza COVID-19 ar fi ca fiecare dintre noi sa aiba grija la sanatatea lui si a celor din jur. Demnitarul a lansat un apel si c.

Momentul maririi pensiilor va fi peste cateva saptamani, anunta ministrul Muncii

Momentul maririi pensiilor este o chestiune de saptamani, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii, V.

Ministrul Muncii: Angajatorii trebuie sa verifice constant starea de sanatate a angajatilor. Alternativa e sa inchida

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a lansat un apel catre angajatori, cerandu-le sa verifice constant starea de sanatate a angajatilor, evitand astfel sa fie nevoiti sa-si inchida afacerea din cauza focarelor de coronavirus.

Ministrul Muncii: Va asigur ca vor creste pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari ca pensiile vor creste, insa a adaugat ca va exista o evaluare facuta la nivelul Ministerului Finantelor, iar cand aceasta evaluare va fi gata, se va comunica exact care este situatia.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Daca PSD voia cu adevarat sa mareasca pensiile cu 40%, o facea imediat. Va asigur ca vor creste, dar vom anunta procentul dupa evaluarea de la Finante (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a reiterat ca pensiile vor creste, dar a precizat ca procentul de marire va fi anuntat abia dupa ce Ministerul Finantelor va incheia bilantul cheltuielilor si al.

Ministerul Educatiei propune trei scenarii pentru reluarea cursurilor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca are in calcul trei scenarii pentru reluarea cursurilor: de la prezenta fizica la scoala, cu respectarea unor masuri sanitare, la scoala facuta integral online, cu varianta care sa alterneze scoala online cu prezenta fizica. Ea spune ca prioritara este siguranta elevilor si ca o decizie in acest sens va lua doar dupa consultarea cu Ministerul Sanatatii, conform Radio Europa Libera.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )