Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alte sase cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova. Pacientii au fost internati la spitalul Toma Ciorba

Adevărul Adevărul,
Alte sase cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova. Pacientii au fost internati la spitalul Toma Ciorba

Sase persoane adulte, suspectate de infectare cu coronavirus, au fost plasate la spitalul Toma Ciorba din Chisinau. Cetatenii respectivi au fost preluati de medici de la punctele de intrare in tara, atat terestre, cat si aeriene, a anuntat ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu. continuă pe Adevărul

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate vineri, in Romania. Noul bilant: 9 pacienti infectati cu COVID-19

Autoritatile au confirmat vineri alte doua cazuri de coronavirus in Romania. Primul - un barbat de 51 de ani, din judetul Olt, care a intrat in contact cu barbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID - 19 dupa ce s-a intors din Italia. Al.

Primul caz de coronavirus in Republica Moldova

O femeie de 48 de ani este primul caz de coronavirus din Republica Moldova. Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale informeaza despre primul caz confirmat de infectare prin Coronavirus de tip nou in Republica Moldova, anunta deschide. md.

O femeie de 48 de ani, primul caz de coronavirus din Republica Moldova

O femeie de 48 de ani, care a calatorit pe ruta Bologna Chisinau, este primul caz confirmat cu coronavirus in Republica Moldova, anunta deschide. md.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

Femeia cu coronavirus din Republica Moldova a parasit spitalul din Italia inainte sa afle daca are COVID-19. Ea nu avea asigurare medicala, situatie in care s-ar putea gasi multi romani din peninsula

Femeia in varsta de 48 de ani, ce reprezinta primul caz de infectare cu coronavirus din Republica Moldova, ar fi fost internata anterior intr-un spital din Italia, dar a plecat inainte sa i se confirme daca a co.

O femeie de 48 de ani, primul caz de coronavirus din Republica Moldova

O femeie de 48 de ani, care a calatorit pe ruta Bologna Chisinau, esteprimul caz confirmat cu coronavirus in Republica Moldova, anunta Mediafax citand presa moldoveneasca.

Primul caz de infectare cu coronavirus din Republica Moldova: O femeie revenita din Italia. Pacienta e supraponderala si sufera de diabet zaharat si hipertensiune

Autoritatile din Republica Moldova au anuntat, sambata, primul caz de infectie cu noul coronavirus din tara. Potrivit TV8, este vorba despre o femeie in varsta de 48 de ani revenita, chiar in ziua in care.

inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania

ACTUALIZARE - Femeia din Buzau confirmata cu coronavirus, izolata intr-un container la Spitalul Judetean pana la sosirea izoletei. Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate luni, in tara noastra, bilantul ajungand astfel la 17 persoane infectate, cinci fiind deja externate.

il mai tii minte pe Cristi Tabara? Ajunsese sa lucreze in Republica Moldova. Cu ce se ocupa acum

Cristi Tabara a renuntat de ani buni la televiziune. Finalul anului 2019, insa, l-a gasit cu un pas mai departe de vechea meserie. Cu ce se ocupa acum cunoscutul jurnalist? Cu ce se ocupa acum Cristi Tabara? Cristi Tabara a renuntat la televiziune definitiv, dupa o pauza si o revenire mult asteptata de fanii sai.

Situatia din Republica Moldova, dezbatuta in Congresul SUA, in 10 martie: Va pune presedintele socialist Igor Dodon relatiile cu Rusia inainte de cele cu Occidentul?

Comisia Helsinki din Congresul SUA va dezbate situatia din Republica Moldova, in 10 martie. Organismul intraparlamentar american se ocupa, traditional, de probleme ce tin de drepturile omului, securitate militara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )