Libnet.ro
UNICEF

09:17

Alte sase localitati din Ilfov intra in carantina in aceasta seara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alte sase localitati din Ilfov intra in carantina in aceasta seara

Raed Arafat a semnat ordinul prin care inca sase localitati din judetul Ilfov intra in carantina incepand de sambata, ora 22. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Alte 6 localitati din Ilfov, intre care Otopeni, intra in carantina de sambata seara Intra in carantina si alte 7 localitati din Constanta Modelul adeverintei pe propria raspundere si a celei de la angajator

Raed Arafat a semnat ordinul prin care inca sase localitati din judetul Ilfov intra in carantina incepand de sambata, ora 22. Este vorba despre Otopeni, Mogosoaia, Corbeanca, Dobroesti, Magurele si Popesti-Leordeni. Amintim ca Ciorogarla, Clinceni, Berceni, Chiajna si Bragadiru sunt localitatile din judetul Ilfov care se afla deja in carantina. in acelasi timp, vor fi plasate in carantina alte sapte localitati din judetul Constanta, in acest caz masura intrand in vigoare incepand cu ora 20.

CORONAVIRUS |Alte sase localitati din Ilfov ar putea fi carantinate incepand de sambata: Printre ele, Otopeni si Popesti-Leordeni

Localitatile Otopeni, Mogosoaia, Corbeanca, Dobroesti, Magurele si Popesti-Leordeni din judetul Ilfov ar putea fi carantinate incepand de sambata seara. Sase localitati din judetul Ilfov ar.

Carantina zonala pentru inca sase localitati din Ilfov si sapte din judetul Constanta. Masura intra in vigoare de sambata seara

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a emis sambata, ordinul de carantinare zonala a inca sase localitatidin judetul Ilfov si alte sapte din judetul.

Descarca declaratia pe proprie raspundere. Alte sase localitati din Ilfov intra in carantina incepand de sambata, ora 22:00.

Localitatile apartinatoare din jurul Bucurestiului se inchid una cate una. Vineri seara au intrat in carantina Chiajna si Bragadiru, iar cu o seara inainte, Clinceni si Berceni. Alte sase localitati vor intra in carantina de sambata seara.

Sase localitati din Ilfov intra in carantina. Ordinele de carantinare au fost publicate

In urma analizei de risc, in baza Hotararii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, emisa la propunerea Directiei de Sanatate Publica a judetului Ilfov, tinand cont de evaluarea epidemiologica avizata de catre Institutul National de Sanatate Publica, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a emis astazi, ordinele de carantinare zonala, timp de 14 zile, pentru sase localitati din judetul Ilfov.

Localitatile Chiajna si Bragadiru din Ilfov intra in carantina 14 zille

Dupa comunele Berceni si Clinceni, inca doua localitati din judetul Ilfov vor intra, incepand de astazi de la ora 22:00, in carantina, dupa cresterea mare a numarului de infectari cu COVID-19. Este.

Carantina pentru alte 3 localitati din Sibiu, judetul cu cea mai mare rata de infectare din Romania

Alte trei localitati din judetul Sibiu - Medias, Avrig si Orlat - unde rata de infectare este intre 9 si 15 la mia de locuitori intra in carantina pentru 14 zile, incepand de luni de la ora 5.

Localitatile Berceni si Clinceni din Ilfov intra in carantina 14 zile

Autoritatile au luat decizia de a carantina localitatile Berceni si Clinceni din judetul Ilfov, potrivit unor Ordine semnate joi de seful DSU. Masura intra in vigoare incepand cu data de 19.

Alte sapte localitati din judetul Constanta intra in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a aprobat si a propus Departamentului pentru Situatii de Urgenta carantinarea altor sapte localitati incepand de sambata de la ora 20.

EXCLUSIV Rata de incidenta Covid in 12 localitati din Ilfov a sarit de 8 cazuri la mia de locuitori. Prefectul Judetului: inca asteptam date de la DSP. Daca incidenta ramane la fel de mare, o sa vedem unde se impune carantina

Ilfov este unul dintre judetele cel mai afectate de pandemia de COVID-19, daca analizam rata de infectare cu noul coronavirus. Potrivit ulttimelor date anuntate de catre autoritati, judetul care inconjoara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )