Libnet.ro
UNICEF

13:00

Localitatile Chiajna si Bragadiru din Ilfov intra in carantina 14 zille

B1 B1,
Localitatile Chiajna si Bragadiru din Ilfov intra in carantina 14 zille

Dupa comunele Berceni si Clinceni, inca doua localitati din judetul Ilfov vor intra, incepand de astazi de la ora 22:00, in carantina, dupa cresterea mare a numarului de infectari cu COVID-19. Este. continuă pe B1

Localitatile Chiajna si Bragadiru din apropierea Capitalei intra in carantina

Localitatile Chiajna si Bragadiru din apropierea Capitalei intra in carantina pentru 14 zile incepand de vineri seara, de la ora 22:00.

Localitatile Berceni si Clinceni din Ilfov intra in carantina 14 zile

Autoritatile au luat decizia de a carantina localitatile Berceni si Clinceni din judetul Ilfov, potrivit unor Ordine semnate joi de seful DSU. Masura intra in vigoare incepand cu data de 19.

Carantina in Chiajna si Bragadiru, la doi pasi de Bucuresti. Rata de infectare a depasit 10 la mia de locuitori

Doua localitati din judetul Ilfov intra in carantina incepand din data de 20 noiembrie.

Chiajna si Bragadiru au intrat in carantina de vineri, de la ora 22.00

Orasul Bragadiru si comuna Chiajna din judetul Ilfov au intrat de vineri in Carantina. Masura este valabila pentru localitatile de langa Bucuresti incepand cu ziua de vineri, ora 22.

11 comune din Ilfov ar putea intra in carantina de joi, 19 noiembrie. Printre acestea se numara Berceni, Popesti-Leordeni, Otopeni si Bragadiru

Miercuri seara, DSP Ilfov a propus intrarea in carantina a comunelor Berceni si Clinceni,incepand de joi, 19 noiembrie. in aceste localitati, rata de infectare a depasit 10 la mia de.

Ilfov: Comunele Clinceni si Berceni intra in carantina de la ora 22.00. Ambele au depasit rata de infectare de 10 cazuri la mia de locuitori

Comunele Clinceni si Berceni din judetul Ilfov intra, joi, la ora 22. 00, in carantina pentru 14 zile, dupa ce rata de infectare a depasit 10 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

Doua localitati de langa Bucuresti intra in carantina pentru 14 zile

Comunele Berceni si Clinceni din judetul Ilfov intra in carantina, joi, de la ora 22. 00, dupa ce rata de infectare a trecut de 10 cazuri la mia de locuitori, a anuntat Prefectura Ilfov.

Lugojul intra in carantina. Hotararea, luata in ziua in care rata de infectare a scazut

Municipiul Lugoj intra in carantina. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, in urma avizului INSP. Cu doua zile inaint, INSP a considerat ca nu se impune carantinarea Lugojului.

Numarul mortilor creste vertiginos la Constanta, orasul care intra in carantina de vineri, 20 noiembrie 2020, ora 20

Inca 15 oameni au murit de Covid-19 la Constanta, in orasul care va intra in carantina incepand de vineri, 20 noiembrie 2020, ora 20.

Municipiul Satu Mare intra in carantina de joi. Incidenta cazurilor depaseste 7 la mia de locuitori

Municipiul Satu Mare intra in carantina zonala incepand cu data de 19 noiembrie, dupa ce incidenta cazurilor a ajuns la 7,4 la mia de locuitori. Astfel se impun noi restrictii iar cetatenii sunt nevoiti sa se intoarca la declaratia pe proprie raspundere.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )