Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 182

Adevărul Adevărul,
Alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 182

Autoritatile au anuntat, marti dimineata, alte sase noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 182. Este vorba de doua femei, de 67 si 70 de ani, ambele cu afectiuni cronice, si de patru barbati cu varste de 60, 66, 94 si 55 de ani. continuă pe Adevărul

Trei noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 151 in Romania

Bilantul deceselor in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 151 dupa ce autoritatile au anuntat alte trei noi decese in ultimele ore. Este vorba despre un barbat de 68 de ani din Ilfov, un altul de 56 de ani din Suceava si un altul de 74 de ani din Galati.

Alte doua decese in randul pacientilor cu Covid-19. Bilantul deceselor ajunge la 148

Autoritatile au anuntat duminica dimineata alte doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 148 de decese. Este vorba de un barbat de 82 de ani din Galati ce suferea dedementa, cardiopatie ischiemica, fibrilatie atriala, insuficienta cardiaca, si de o femeie de 70 de ani din Giugiu, ce suferea de insuficienta renala cronica.

Alte doua noi decese in randul persoanelor infectate cu Covid19. Bilantul total a ajuns la 184

Autoritatile au anuntat marti alte doua decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilantul total al deceselor a ajuns la 184 dupa ce in cursul acestei dimineti au fost anuntate alte sase decese. Astfel, ultimele doua victime sunt doi barbati, de 69 de ani din Suceava ce suferea de diabet, si un alt barbat de doar 46 de ani, acesta fara comorbiditati identificate.

Coronavirus in Marea Britanie: 786 noi decese in ultimele 24 de ore, peste 6.000 in total

Marea Britanie a inregistrat in ultimele 24 de ore 786 noi decese, cu un total care urca la peste 6. 000 de morti, scrie AFP.

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului Bilantul urca la 197 8 dintre pacienti erau internati la Arad, iar decesele au fost raportate dupa cateva zile

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti dupa-amiaza. Bilantul urca astfel in Romania la 197. Opt dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean din Arad, iar alti patru erau spitalizati la Suceava. Majoritatea celor spitalizati la Arad au murit in perioada 28-31 martie, iar autoritatile sustin ca pentru a elucida situatia infectiei din judetul Arad si a raportarilor intarziate la fata locului a fost trimisa o echipa de medici de la Timisoara.

Doua noi decese din cauza coronavirusului. Bilantul a crescut la 184 de cazuri

Autoritatile au anuntat doua noi decese cauzate de coronavirus, doi barbati din Neamt si Suceava.

inca sase romani ucisi de COVID-19. Bilantul a ajuns la 146

Sase noi decese din cauza coronavirusului au fost inregistrate in Romania. Bilantul a urcat la 146.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )