Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alti doi romani testati pozitiv cu coronavirus, depistati in Grecia. Numarul total de romani infectati, majoritatea in vacanta in insule

B1 B1,
Alti doi romani testati pozitiv cu coronavirus, depistati in Grecia. Numarul total de romani infectati, majoritatea in vacanta in insule

Alti doi romani infectati cu noul coronavirus de tip SARS CoV-2 au fost depistati in Republica Elena in urma testarii la intrarea pe teritoriul Greciei, a anuntat, sambata, Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe B1

MAE: 9 romani, angajati la o ferma in Spania au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Noua cetateni romani, angajati la o ferma din Spania, au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in prezent, acestia sunt izolati in locuinte puse la dispozitie de catre angajator. Starea.

MAE: 151 de romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, testati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, potrivit informatiilor comunicate joi de autoritatile germane Consulatului General al Romaniei la Munchen, pana la acest moment 151 de lucratori romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19.

151 de romani, pozitivi cu coronavirus la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi, ca 151 de lucratori romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19, transmite Agerpres. ro.

Coronavirus: Sotia presedintelui brazilian si un ministru, testati pozitiv pentru COVID-19

Sotia presedintelui brazilian Jair Bolsonaro si unul dintre ministrii sai au fost testati pozitiv pentru COVID-19, potrivit unui comunicat oficial difuzat joi, in timp ce raspandirea noului coronavirus nu indica semne de incetinire in aceasta tara cu cel mai mare focar din lume dupa Statele Unite, relateaza Reuters, citat de Agerpres. La doar cateva zile dupa ce Jair Bolsonaro a declarat ca a fost testat negativ dupa saptamani de carantina, sotia acestuia Michelle a fost testata pozitiv, a indicat biroul prezidential.

Accident extrem de grav in Capitala. Un om a fost omorat pe trecerea de pietoni, iar alti doi se afla in stare grava

Un grav accident rutier s-a produs in cursul serii de miercuri pe bulevardul Iuliu Maniu, din sectorul 6 al Capitalei. in urma impactului violent, un pieton a murit, iar alti doi au fost raniti. Soferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest. Cum s-a produs nenorocirea Potrivit primelor informatii, accidentul a fost produs de soferul .

Accident rutier in Capitala. Un pieton a murit si alti doi sunt in stare grava dupa ce au fost accidentati de o masina scapata de sub control

Un accident foarte grav a avut loc miercuri seara, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Un pieton si-a pierdut viata, in timp ce alti doi au ajuns la spital dupa ce au fost loviti de o masina. Soferul.

MAE, noi precizari in legatura cu romanii infectati cu coronavirus la o ferma din Germania: 151 de conationali au fost testati pozitiv

Ministerul Afacerilor Externe a revenit cu precizari in legaturacu focarul de coronavirus izbucnit la fermadin regiunea Dingolfing-Landau, Germania,unde s-au infectat si multi lucratori.

Turisti romani confirmati cu coronavirus la intrarea in Grecia!

Ambasada Romaniei la Atena a fost notificata de catre doi cetateni romani cu privire la confirmarea .

Focar de COIVD-19 intr-un spital de psihiatrie din Prahova. Pacienti si asistenti medicali testati pozitiv

21 de persoane, pacienti si angajati ai Spitalului de Psihiatrie Voila din Campina au primit rezultate pozitive la testul pentru depistarea noului coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )