Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alunecari de teren intr-un sat din Vaslui. Oamenilor le e frica sa nu-si piarda casele

Antena3 Antena3,
Alunecari de teren intr-un sat din Vaslui. Oamenilor le e frica sa nu-si piarda casele

Imagini apocaliptice au fost filmate intr-un sat din judetul Vaslui, unde pamantul parca s-ar fi cutremurat. Oamenii sunt ingrijorati acum ca malul de pamant le-ar putea inghiti. continuă pe Antena3

Detalii cutremuratoare in cazul minorei de 14 ani ucise intr-un sat din Vaslui. Mama a adormit in casa criminalului, dupa ce si-a dus fiica sa o marite cu el

Cercetarile in cazul minorei de 14 ani gasite strangulata sambata dimineata intr-un sat din judetul Vaslui scot la iveala detalii terifiante. Crima a avut loc in timp ce mama adormise din cauza betiei in casa criminalului, unde ajunsese cu fiica sa sa o marite cu cel ce avea sa o ucida.

Minora de 14 ani ucisa si aruncata intr-un sant intr-un sat din judetul Vaslui

O minora de 14 ani, din localitatea vasluiana Gherghesti, a fost gasita strangulata sambata, 6 mai, la trei zile dupa ce a disparut de acasa. Cadavrul fetei a fost descoperit la intr-un sant din comuna vecina.

Bataie cu furci, bate si topoare intr-un sat din Arges. Care a fost motivul conflictului

A fost bataie cu furci si topoare, intr-o comuna din Arges, intre doua clanuri rivale. Sapte oameni au ajuns la doua spitale din judet, in stare grava, in urma scandalului care ar fi.

O femeie din Vaslui si-a pus capat zilelor din cauza singuratatii si a depresiei

O femeie de 47 de ani din judetul Vaslui, a recurs la gestul extrem la cativa ani dupa ce mama ei a murit de cancer, iar tatal s-a spanzurat. Vazandu-se singura, femeia nu a mai gasit niciun.

O femeie din Vaslui a cazut de la etaj in timp ce stergea geamurile

O femeie in varsta de 68 de ani, din municipiul Vaslui, a fost transportata joi la Spitalul Judetean de Urgenta cu mai multe leziuni si traumatisme, dupa ce a cazut de la etajul 1 al blocului.

Un copil de 13 ani din Vaslui a fost gasit mort in locuinta: Tatal nu a putut explica ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani, din localitatea vasluiana Blagesti, a fost gasit mort in casa, de un echipaj de la Serviciul de Ambulanta, potrivit adevarul. ro. Tatal copilului a sunat la numarul de urgenta 112.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )