Libnet.ro
UNICEF

09:00

Amalia Enache, despre cea mai grea perioada din viata ei: Plangeam de 12 ore, iar asistentele ma intrebau de emisiuni TV

B1 B1,
Amalia Enache, despre cea mai grea perioada din viata ei: Plangeam de 12 ore, iar asistentele ma intrebau de emisiuni TV

Amalia Enache si-a facut curaj si a povestit una dintre cele mai dramatice perioade pe care le-a trait in viata ei, mai exact perioada dinaintea pierderea mamei sale. Au fost trei luni grele,. continuă pe B1

Claudia Pavel, despre cea mai importanta persoana din viata ei: Am inceput sa traiesc! (FOTO)

Claudia Pavel are motive sa se considere cea mai fericita femeie. Desi a trecut printr-o perioada grea, atunci s-a luptat sa obtina custodia baietelul pe care il are cu americanul Jeremy Lewis, lucrurile.

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Daca esti contactat sub acest pretext, anunta imediat politia

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Mirajul castigurilor fabuloase ii face pe romanii creduli victime sigure pentru vanzatorii de iluzii. Acestia se prezinta ca.

Topul Forbes 2017: Merkel e, pentru a saptea oara consecutiv, cea mai puternica femeie din lume, urmata de Theresa May. Pe locul 19 se afla Ivanka Trump

Angela Merkel este din nou cea mai puternica femeie din lume in topul Forbes pentru anul 2017. Revista economica americana, care publica anual clasamentul The World' s 100 Most Powerful Women, acorda locul intai cancelarului german, pentru a saptea oara consecutiv. Merkel are 63 de ani si, ca element picant din biografia sa, in timpul liber gateste cu placere supa de cartofi.

Forbes: Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment

Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes, in care le intrece pe cantaretele Beyonce si Taylor Swift, precum si pe scriitoarea JK Rowling, informeaza bbc. com.

Pretul petrolului, la cea mai ridicata cota din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015. Principalul motiv, sustin analistii, ar fi recentul scandal din Arabia Saudita privind infiintarea unui comitet anticoruptie, care a decis arestarea unor inalti oficiali si oameni de afaceri.

Cine este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui top realizat de Forbes, in care le intrece pe Beyonce si JK Rowling FOTO

Anna Wintour, editorul-sef al revistei Vogue, este cea mai puternica femeie din media si divertisment, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes, in care le intrece pe cantaretele Beyonce si Taylor Swift, precum si pe scriitoarea JK Rowling.

Angela Merkel, desemnata de Forbes drept cea mai puternica femeie din lume pentru al saptelea an consecutiv

Angela Merkel, cancelarul federal al Germaniei, a fost desemnata de catre revista Forbes drept cea mai puternica femeie din lume pentru al saptea an la rand, potrivit unui comunicat remis joi de renumita publicatie, relateaza DPA.

Gaura din stratul de ozon se vindeca- are cea mai mica dimensiune din ultimii 20 de ani

Gaura din stratul de ozon cunoaste o reducere semnificativa in acest an, dar desi perspectivele par a fi imbucuratoare, oamenii de stiinta sustin ca stadiul in care se afla este in continuare ingrijorator, relateaza Cnet.

Soc! Tu stii care ar putea fi varsta boabelor de cafea din ceasca ta?

Boabele de cafea arabica au fost pastrate la rece ani buni, in vreme ce piata cafelei a trecut prin cea mai grea criza din istoria recenta. Toate aceste boabe de cafea, unele vechi si de 9 ani,.

Koenigsegg Agera RS a devenit cea mai rapida masina de serie din lume

Koenigsegg Agera RS a doborat recordul mondial de viteza detinut de Bugatti Veyron, deveind astfel cea mai rapida masina de serie din lume. Cei de la Koenigsegg au pus o Agera RS la treaba in weekend, in incercarea de a depasi recordul mondial de viteza pentru o masina de serie. Compania a dus masina la [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )