Libnet.ro
UNICEF

21:45

Amanarea Australian Open, benefica pentru Serena Williams

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amanarea Australian Open, benefica pentru Serena Williams

Amanarea Australian Open cu trei saptamani a fost benefica pentru Serena Williams, a declarat astazi fostul lider mondial al tenisului feminin, potrivit BBC si Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO FOTO Serena Williams, victorioasa dupa un meci spectaculos cu Naomi Osaka - Public in tribune la Adelaide

Serena Williams si Naomi Osaka au oferit o partida electrizanta, publicul prezent la Adelaide gustand din plin fiecare lovitura spectaculoasa. Americanca a castigat partida demonstrativa, 6-2, 2-6, 10-7, si arata o forma buna inainte de startul Australian Open.

VIDEO Serena Williams, start lansat de an

Serena Williams a aratat un tenis de calitate in meciul de debut al lui 2021, americanca trecand, scor 6-1, 6-4, de incomoda Daria Gavrilova. in urma acestui succes, Serena a facut pasul in optimile Yarra Valley Classic, acolo unde va da peste Tsvetana Pironkova.

Cum a castigat Simona Halep la Australian Open 2021. Secretul a fost dezvaluit chiar de romanca

Cum a castigat Simona Halep la Australian Open 2021? in ultimii 7 ani, jucatoarea de tenis din Constanta a reusit o performanta de necrezut pentru Romania. A reusit sa fie o prezenta constanta intre cele mai bune 10 jucatoare ale lumii. Secretul reusitei de pe teren a fost dezvaluit acum chiar de catre jucatoare. Cum .

Australian Open: Cati spectatori vor putea asista la meciurile de la Melbourne

Martin Pakula, ministrul Sportului din statul Victoria, a anuntat cati spectatori pe zi vor putea asista la meciurile de la Australian Open, informeaza BBC.

Pana la 30.000 de spectatori pe zi vor putea asista la meciurile Australian Open

Pana la 30. 000 de fani pe zi vor putea asista la meciurile de la Australian Open, a anuntat Martin Pakula, ministrul Sportului din statul Victoria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )