Libnet.ro
UNICEF

09:15

Amanarea ratelor: Mai mult de 150.000 de persoane fizice si peste 10.000 de companii au cerut ragaz bancilor

Adevărul Adevărul,
Amanarea ratelor: Mai mult de 150.000 de persoane fizice si peste 10.000 de companii au cerut ragaz bancilor

Peste 150. 000 de persoane fizice si aproximativ 10. 000 de companii au solicitat pana in prezent amanarea platii ratelor la credite, termenul limita pentru depunerea cererilor fiind jumatatea lunii mai, a declarat vineri presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Florin Danescu. continuă pe Adevărul

Specialisti: romanii trebuie sa evite amanarea ratelor, mai tarziu vor plati mai mult

Amanarea ratelor nu e solutie pentru toata lumea, ne avertizeaza specialistii, chiar daca acum pare o varianta pentru cei care trec prin reduceri de salarii sau au o perioada financiara dificila.

Peste 150.000 de persoane fizice si aproximativ 10.000 de companii au solicitat amanarea platii ratelor la credite

Peste 150. 000 de persoane fizice si aproximativ 10. 000 de companii au solicitat pana in prezent amanarea platii ratelor la credite, termenul limita pentru depunerea cererilor fiind jumatatea lunii mai, a declarat vineri, pentru AGERPRES, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Florin Danescu.

ING Bank schimba regulile pentru amanarea ratelor

ING Bank schimba regulile pentru amanarea ratelor, anuntand ca a inlocuit facilitatile acordate clientilor persoane fizice si juridice.

Toti cei cu cont bancar trebuie sa stie: o banca a rezolvat cea mai mare problema cu amanarea ratelor

Guvernul a dat o ordonanta de urgenta pentru amanarea ratelor. Totusi, marea problema a fost dobanda la dobanda, adica risti sa platesti mai mult daca amani. Banca Transilvania a.

Ministerul Finantelor asteapta sesizari legate de amanarea ratelor

In cazul in care ati fost refuzati de o institutie financiar -bancara, formularul pentru sesizari legate de amanarea ratelor la credite acordate de institutii de credit si institutii financiare nebancare este disponibil pe site-ul: https:aici. gov. ro.

BRD permite clientilor sai, persoane fizice, sa deschida online conturi de PFA

Clientii BRD persoane fizice care au si activitate de persoana fizica autorizata PFA) pot deschide un cont bancar fara sa se deplaseze la sucursalele bancii, a anuntat, marti, institutia bancara intr-un comunicat transmis AGERPRES.

IN LUNA MARTIE: Cartofii, fructele proaspete si serviciile postale s-au scumpit cel mai mult in martie

Cartofii, fructele proaspete, serviciile postale si tutunul s-au scumpit cel mai mult in luna martie a acestui an fata de luna precedenta, in timp ce ouale, combustibilii si serviciile de transport aerian s-au ieftinit.

Proiectul privind compensatiile pentru romanii ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% a fost adoptat

Romanii care si-au intrerupt partial activitatea si ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% in urma crizei generate de pandemia de coronavirus, inclusiv profesionistii grupati in asocieri fara personalitate juridica, beneficiaza de masuri compensatorii, potrivit unui amendament adoptat la OUG 322020, aprobata in sedinta online de miercuri a Senatului.

Florin Stegariu, Strunga Winery: Oamenii acorda o importanta imensa productiei autohtone si sprijina mai mult ca de obicei producatorii romani

Romanii acorda o importanta mai mare productiei autohtone si sustin mai mult decat in mod obisnuit antreprenorii locali, in contextul in care vanzarile multora dintre ei, in special a producatorilor de vin, au scazut dramatic odata cu inchiderea.

ING a inlocuit schema proprie pentru amanarea ratelor cu prevederile OUG 37

Schema de amanare a platii ratelor la credite anuntata de ING Bank pe 17 martie va fi inlocuita de prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 372020, care prevaleaza si care prevede conditii mai favorabile clientilor, informeaza ING Bank intr-un comunicat remis vineri AGERPRES.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )