Libnet.ro
UNICEF

06:30

Amatorii de muzica pot dirija Orchestra de Sticla, la Festivalul Enescu 2017

România Liberă România Liberă,
 Amatorii de muzica pot dirija Orchestra de Sticla, la Festivalul Enescu 2017

Spatiul public este transformat prin creatie. Artisti, organizatii, oameni cu idei participa cu proiecte pentru a aduce publicului din Capitala lucrari de arta contemporana, ateliere, tururi George Enescu si alte evenimente inedite, inspirati de muzica si de personalitatea compozitorului George Enescu. continuă pe România Liberă

Amatorii de muzica vor putea admira Orchestra de Sticla, la Festivalul Enescu

Spatiul public este transformat prin creatie. Artisti, organizatii, oameni cu idei participa cu proiecte pentru a aduce publicului din Capitala lucrari de arta contemporana, ateliere, tururi George Enescu si alte evenimente inedite, inspirati de muzica si de personalitatea compozitorului George Enescu.

odipe moare intre ficusi la Festivalul Enescu. Dar atat de frumos!

Sa deschizi Festivalul Enescu cuodipe de Enescu e o decizie curajoasa, fara discutie. Acum doi ani, anuntul ma facea sa vad cu ochii mintii o Sala a Palatului dezolant de goala, pentru ca muzica moderna mai ales de opera) este inca departe de a fi gustata in Romania.

Horia Andreescu dirijeaza asta-seara Orchestra Nationala a Rusiei, la Sala Palatului, in Festivalul Enescu

Orchestra Nationala a Rusiei, dirijata de Horia Andreescu, va avea in program lucrari de Ginestera, Enescu, Sir James MacMillan si Ceaikovski, asta seara, de la ora 20. 00, la Sala Mare a Palatului, in cadrul Festivalului George Enescu. Solist va fi violonistul Vadim Repin.

Ministrul Cancan al Culturii lasa Festivalul Enescu fara site: Artexim, institutie subordonata lui Romascanu, promite un raspuns in 30 de zile (FOTO)

In urma cu cateva zile, o veste care strica din nou imaginea Romaniei a facut inconjurul internetului si al redactiilor de stiri. Site-ul Festivalului George Enescu, aflat in grija.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )