Libnet.ro
UNICEF

10:00

Amazon a avut vanzari de 75,5 miliarde $ in primele trei luni din acest an

Hotnews Hotnews,
 Amazon a avut vanzari de 75,5 miliarde $ in primele trei luni din acest an

Gigantul american Amazon a raportat un venit de 75,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru din acest an, in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada a anuluit trecut, in conditiile in care vanzarile online au crescut foarte mult pe fondul restrictiilor impuse de pandemie. continuă pe Hotnews

PE FONDUL PANDEMIEI IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 43%, la 653 de milioane lei

OMV Petrom a realizat un profit net de 653 milioane lei in primele trei luni din acest an, in scadere cu 43% fata de profitul net consemnat in perioada similara a anului 2019, cand s-a ridicat la 1,15 miliarde lei, evolutie survenita in contextul in care veniturile din vanzari au crescut cu 12%, la 6,08 miliarde lei de la 5,42 miliarde de lei in primul trimestru din anul anterior, potrivit raportului neauditat transmis ieri de companie Bursei De Valori Bucuresti BVB).

CORONAVIRUS. Au avut loc primele trei recoltari de plasma de la donatori vindecati de COVID-19, la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti

Procesul de colectare a plasmei pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus a demarat. Primele trei recoltari de plasma de la donatori vindecati de COVID-19 au avut loc, marti dimineata, la Centrul.

incep tratamentele cu plasma imuna in Romania. Au avut loc primele trei recoltari. Cine vor fi beneficiarii

Procesul de colectare a plasmei pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus a inceput astazi. Primele trei recoltari de la donatori vindecati de COVID-19 au avut loc la Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Scadere record a economiei zonei euro: contractie de 3,8% in primele trei luni

Economia zonei euro s-a contractat cu un ritm record si cu mai mult decat era de asteptat in primele trei luni ale anului, iar inflatia a incetinit brusc, intrucat activitatea economica din martie s-a oprit din cauza pandemiei COVID-19, arata datele publicate joi de Eurostat, scrie Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )