Libnet.ro
UNICEF

20:00

Amazon incepe sa furnizeze servicii cloud pentru alegerile din SUA

România Liberă România Liberă,
Amazon incepe sa furnizeze servicii cloud pentru alegerile din SUA

Divizia de cloud computing AWS a grupului Amazon. com se extinde rapid pe unul dintre cele mai delica. continuă pe România Liberă

Ponta: Stiti ca nu avem bani pentru alegerile din diaspora? Nu sunt finantate sectiile suplimentare din diaspora in acest moment

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, spune ca va propune suplimentarea fondurilor necesare amenajarii de sectii de vot in diaspora, printr-o lege de rectificare, care sa treaca rapid prin Parlament. Stiti ca nu avem bani pentru alegerile din diaspora? Nu sunt finantate sectiile suplimentare din diaspora in acest moment, sustine el.

Cat dureaza, de fapt, campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Cand incepe si cand se termina

Campania pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput sambata, 12 octombrie, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri pentru prima data, romanii din strainatate pot vota pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta. in cazul votului prin corespondenta, plicurile cu optiunea electorala trebuie sa ajunga in .

Cate sectii de votare vor fi in Diaspora pentru alegerile prezidentiale. AEP, anunt oficial

Autoritatea Electorala Permanenta a adus in prim-plan o hotarare, cu putin timp inainte de vot. La momentul actual, un numar de 714 sectii de votare din Diaspora sunt aprobate. Cate vor urma sa fie infiintate in total, pana la alegerile prezidentiale din luna noiembrie? AEP, anunt oficial! Cate sectii de votare vor fi in Diaspora? .

Scenariu-soc: Guvernul Dancila rezista pana la alegerile din 2020

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila -.

Simona Halep, recompensata de Emil Boc pentru performantele din tenis. Ce surpriza i-a pregatit

Simona Halep participa, alaturi de Ion Tiriac si Ilie Nastase, la un eveniment de promovare a tenisului la Winner Sport Club din Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a intampinat-o pe campioana de la Wimbledon la aeroport si i-a oferit un buchet de flori, iar ulterior a anuntat ca ii va oferi titlul de cetatean de onoare .

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului pentru alegerile prezidentiale

Guvernul a aprobat, luni, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe MAE), suplimentarea bugetului pentru organizarea si desfasurarea alegerilor prezidentiale cu 48 de milioane de lei. Solicitarea MAE a fost facuta avand in vedere modificarile legislative si organizarea a peste 800 de sectii de votare in strainatate.

FIDESZ, partidul premierului Orban Viktor, pierde alegerile pentru primaria din Budapesta

Primarul in exercitiu al capitalei ungare Budapesta Istvan Tarlos si-a recunoscut infrangerea in alegerile municipale la Budapesta in fata candidatului opozitiei de stanga Gergely Karacsony, relateaza.

Turcia spune ca pregateste masuri de retorsiune impotriva SUA, dupa ce Trump a impus sanctiuni Ankarei pentru ofensiva din nord-estul Siriei

Ministerul turc de Externe pregateste sanctiuni impotriva SUA, ca reactie la sanctiunile impuse de presedintele american Donald Trump Ankarei, dupa ce Turcia a lansat ofensiva din nord-estul Siriei, a spus miercuri purtatorul de cuvant al presedintelui Erdogan, Ibrahim Kalin, relateaza Reuters.

Cine sunt laureatii Nobelului pentru economie din acest an: o familie de economisti de la MIT (Abhijit Banerjee si Esther Duflo) si un profesor de la Harvard pasionat de demografie

Castigatorii Nobelului in economie denumirea corecta este Premiul pentru stiinte economice al Bancii Centrale Suedeze in memoria lui Alfred Nobel) sunt in numar de 3 anul acesta: Abhijit Banerjee, Esther Duflo si Michael Kremer. Primii doi- Abhijit Banerjee 58 de ani), Esther Duflo 47 ani) - sunt sot si sotie, ambii profesori la MIT Banerjee i-a fost indrumator de doctorat celei careia i-a devenit sotie) si parintii unui copil de 7 ani, iar al treilea - Michael Kremer 55 de ani)- este profesor la Harvard.

Noua separatisti catalani, condamnati la ani grei de inchisoare pentru evenimentele din 2017

Curtea suprema din Spania a condamnat luni noua separatisti catalani la pedepse cu inchisoarea intre 9 si 13 ani pentru rolul lor in tentativa de obtinere a independentei din 2017, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2924 seconds )