Libnet.ro
UNICEF

11:30

Scenariu-soc: Guvernul Dancila rezista pana la alegerile din 2020

Antena3 Antena3,
Scenariu-soc: Guvernul Dancila rezista pana la alegerile din 2020

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila -. continuă pe Antena3

Pana cand putem ramane cu Guvernul Dancila interimar. Explicatiile fostului sef al CCR Augustin Zegrean

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila - neasigurarea cvorumului la votul de incredere pentru premierul desemnat. Pentru a asigura cvorumul, premierul desemnat are in fata o misiune delicata: sa convinga cvasimajoritatea parlamentarilor care au votat motiunea sa voteze Guvernul, deci sa aduca la aceeasi masa, pe langa PNL, ALDE, ProRomania, UDMR, PMP si minoritatile.

Guvernul Dancila mai face un cadou bugetarilor pe final de mandat: Vouchere de vacanta pana in 2025. Valoare mai mare in extrasezon

Guvernul Dancila vrea sa le mai faca un cadou bugetarilor, pe final de mandat, respectiv prelungirea acordarii de vouchere de vacanta pana in anul 2025 si majorarea valorii tichetelor folosite in extrasezon.

Turcan: Daca unii incep sa joace tot felul de dansuri de cochetarie si nu intra in forta pentru investirea unui nou guvern, este tinut in viata Guvernul Dancila

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, afirma ca partidul isi doreste sa se incheie aceasta perioada de instabilitate. Daca unii incep sa joace tot felul de dansuri din acestea de cochetarie si nu intra in forta pentru investirea unui nou guvern, practic este tinut in viata Guvernul Dancila, ceea ce nu cred ca-si doreste nimeni, spune Turcan.

Voucherele de vacanta, noi reguli. Cand, cum si unde se vor putea folosi, din 2020

Modul de acordare a voucherelor de vacanta si valoarea acestora se schimba radical. Un proiect de lege postat recent pe site-ul Ministerului Turismului prevede introducerea tichetelor de vacanta care vor putea fi utilizate exclusiv in perioadele aprilie-mai si octombrie-noiembrie. Valoarea noilor vouchere va fi mai mare decat cea a tichetelor acordate in mod normal in .

Polo (m): Romania s-a calificat la Campionatul European din 2020

Nationala masculina de polo a Romaniei a invins, duminica, reprezentativa Maltei, cu scorul de 13-7, in al doilea meci din grupa C a preliminariilor Campionatului European din 2020 si s-a calificat la turneul final.

Guvernul Dancila incheie mandatul cu o investitie cheie acordata chinezilor: Autostrada Ploiesti Brasov

Autostrada Ploiesti - Brasov va fi construita de chinezi in parteneriat public-privat PPP), in cele din urma, iar contractul va fi semnat saptamana viitoare, a declarat, duminica, ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc.

Surprizele Dacia care ar putea face din 2020 cel mai spectaculos an al companiei

In ultimii 15 ani, de la primul Logan pana la ultimul Duster, Dacia a avut o strategie de-a lansa modele care sa-i completeze portofoliul. Si are aproape de toate acum. Astfel, in 2020, sunt.

Organizatorii au anuntat traseul Turului Frantei din 2020

Responsabilii Turului ciclist al Frantei au dezvaluit marti traseul editiei 2020, al carei start se .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )