Libnet.ro
UNICEF

20:15

Amazon intentioneaza sa inchida magazinul online din China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amazon intentioneaza sa inchida magazinul online din China

Amazon intentioneaza sa-si inchida magazinul sau online din China, care permite cumparatorilor sa faca achizitii de la vanzatorii locali, transmite BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Amazon intentioneaza sa-si inchida unul dintre cele mai mari magazine online

Amazon, cel mai mare retailer online, intentioneaza sa-si inchida magazinul sau online din China, care permite cumparatorilor sa faca achizitii de la vanzatorii locali, transmite BBC. inchiderea.

O idee de afacere la moda in Romania: Magazinul online si conditiile sale legale

Magazinul online este una dintre cele mai populare idei de afaceri in randul romanilor care vor sa devina patroni sau sa-si accelereze vanzarile la micile afaceri din domeniul productiei. Atentie insa la cateva conditii legale care trebuie indeplinite de catre magazinele online romanesti.

Amazon se retrage partial de pe piata chineza

Amazon se retrage partial de pe piata online din China, una dintre cele mai importante din lume, ceea ce inseamna ca toti clientii Amazon din aceasta tara nu vor mai putea sa cumpere bunuri de la comerciantii chinezi. Compania nu a explicat de ce a luat aceasta decizie, spunand doar ca se va concentra in schimb pe vanzarea de bunuri expediate din alte tari in China, potrivit CNN.

Airbus Helicopters inaugureaza prima fabrica de asamblare din China

Airbus Helicopters, cel mai mare furnizor mondial de elicoptere comerciale, a inaugurat astazi prima linie de asamblare construita de un producator strain in China, un pas cheie in indeplinirea planurilor companiei de extindere pe piata chineza, transmit Xinhua si publicatia Global Times, citate de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )