Libnet.ro
UNICEF

19:00

Amazon vrea sa-si inchida, in iulie, magazinul online din China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amazon vrea sa-si inchida, in iulie, magazinul online din China

Amazon, cel mai mare retailer online, intentioneaza sa-si inchida magazinul sau online din China, care le permite cumparatorilor sa faca achizitii de la vanzatorii locali, transmite BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Amazon vrea sa-si inchida, in iulie, magazinul online din China

Amazon, cel mai mare retailer online, intentioneaza sa-si inchida magazinul sau online din China, care le permite cumparatorilor sa faca achizitii de la vanzatorii locali, transmite BBC.

Amazon intentioneaza sa inchida magazinul online din China

Amazon intentioneaza sa-si inchida magazinul sau online din China, care permite cumparatorilor sa faca achizitii de la vanzatorii locali, transmite BBC.

O idee de afacere la moda in Romania: Magazinul online si conditiile sale legale

Magazinul online este una dintre cele mai populare idei de afaceri in randul romanilor care vor sa devina patroni sau sa-si accelereze vanzarile la micile afaceri din domeniul productiei. Atentie insa la cateva conditii legale care trebuie indeplinite de catre magazinele online romanesti.

Dragnea ar vrea s-o schimbe pe Dancila din functia de premier: de ce si-ar fi pierdut rabdarea

Viorica Dancila ar putea avea soarta predecesorilor sai, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose. Se pare ca Liviu Dragnea e nemultumit ca nu raspunde la comenzile partidului si ar dori sa o inlocuiasca. Liderul PSD, Liviu Dragnea, e hotarat sa puna presiune pe Viorica Dancila pana obtine ceea ce vrea. Adica modificarea Codurilor Penale prin ordonanta [] .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )