Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasada Israelului condamna difuzarea la TVR 3 a unui colind antisemit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ambasada Israelului condamna difuzarea la TVR 3 a unui colind antisemit

Ambasada Israelului la Bucuresti isi exprima profunda ingrijorare legata de difuzarea unui colind care contine puternice mesaje antisemite in cadrul unei emisiuni a postului public TVR 3, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasada Israelului condamna difuzarea unui colind antisemit intr-o emisiune a televiziunii publice

Ambasada Israelului la Bucuresti isi exprima profunda ingrijorare legata de difuzarea unui colind care contine versuri evident antisemite in cadrul unei emisiuni a postului public TVR 3.

UPDATE. Scandalul colindului antisemit: TVR 3 se spala pe maini; Ambasada Israelului, MAE si ...

UPDATE: Institutul pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel isi exprima ingrijorarea si dezacordul fata de difuzarea colindului cu un mesaj antisemit de o maxima gravitate si vulgaritate, conform unui comunicat remis redactiei. Totodata, Institutul Elie Wiesel ii cere presedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, sa retraga CD-ul care contine melodia antisemita sa fie retras de pe piata. Vezi adresa atasata) Si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a condamnat, intr-un comunicat .

TVR 3, reclamat pentru difuzarea unui colind antisemit. Ce spune televiziunea publica.

Postul public TVR 3 a difuzat, vineri, in cadrul emisiunii de relansare a canalului, un colind antisemit si a fost reclamat la Consiliul National al Audiovizualului CNA) si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de catre Grupul pentru Dialog Social si Revista 22. Grupul de colindatori Ansamblul Dor transilvan a cantat, in cadrul emisiunii, un colind in care este folosit de mai multe ori termenul jidov, in mesaje antisemite. A nascut un fiu frumos / Anume Iisus Hristos .

Scandal antisemit la TVR 3. Postul public, reclamat pentru difuzarea unui colind antisemit

Postul public TVR 3 a difuzat vineri trecuta, la emisiunea de relansare a canalului, un colind antisemit, fiind reclamat la Consiliul National al Audiovizualului CNA) si Consiliul National pentru Combaterea Discrimi.

Ambasada Israelului reactioneaza la colindul antisemit difuzat de TVR3

Ambasada Statului Israel se declarata profund ingrijorata de colindul interpretat de Dor transilvan si difuzat de TVR3, in 6 decembrie, si spera ca autoritatile romane vor lua masuri pentru ca astfel de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )