Libnet.ro
UNICEF

09:15

TVR 3, reclamat pentru difuzarea unui colind antisemit. Ce spune televiziunea publica.

România Liberă România Liberă,
TVR 3, reclamat pentru difuzarea unui colind antisemit. Ce spune televiziunea publica.

Postul public TVR 3 a difuzat, vineri, in cadrul emisiunii de relansare a canalului, un colind antisemit si a fost reclamat la Consiliul National al Audiovizualului CNA) si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de catre Grupul pentru Dialog Social si Revista 22. Grupul de colindatori Ansamblul Dor transilvan a cantat, in cadrul emisiunii, un colind in care este folosit de mai multe ori termenul jidov, in mesaje antisemite. A nascut un fiu frumos / Anume Iisus Hristos . continuă pe România Liberă

Scandal antisemit la TVR 3. Postul public, reclamat pentru difuzarea unui colind antisemit

Postul public TVR 3 a difuzat vineri trecuta, la emisiunea de relansare a canalului, un colind antisemit, fiind reclamat la Consiliul National al Audiovizualului CNA) si Consiliul National pentru Combaterea Discrimi.

Ambasada Israelului condamna difuzarea unui colind antisemit intr-o emisiune a televiziunii publice

Ambasada Israelului la Bucuresti isi exprima profunda ingrijorare legata de difuzarea unui colind care contine versuri evident antisemite in cadrul unei emisiuni a postului public TVR 3.

Ambasada Israelului condamna difuzarea la TVR 3 a unui colind antisemit

Ambasada Israelului la Bucuresti isi exprima profunda ingrijorare legata de difuzarea unui colind care contine puternice mesaje antisemite in cadrul unei emisiuni a postului public TVR 3, potrivit unui comunicat de presa.

Spaga uriasa pentru restituirea unui teren. Un oradean, cercetat pentru o mita de 500.000 euro

Directia Nationala Anticoruptie DNA) confirma interesele uriase din jurul restituirilor de terenuri. Un barbat din Oradea este cercetat pentru ca ar fi cerut o spaga de 500. 000 de euro de la o.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )