Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ambasada Olandei il ironizeaza pe Tudorel Toader: Ni s-a gasit ceva in cafea

Adevărul Adevărul,
Ambasada Olandei il ironizeaza pe Tudorel Toader: Ni s-a gasit ceva in cafea

Ambasada Olandei in Romania l-a ironizat joi pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, publicand un mesaj cu trimitere la o postare de-a lui Toader. continuă pe Adevărul

Ambasada Olandei la Bucuresti, mesaj ironic cu referire la Tudorel Toader: Acest text se va autodistruge (FOTO)

Practica lui Tudorel Toader de a sterge la ceva vrem postarile pe care le face pe Facebook privind cele mai controversate subiect a ajuns subiect de glume pentru Ambasada Olandei la Bucuresti. Astfel, Ambasada.

Toader, tinta mistourilor: Ambasada Olandei are o ironie exceptionala

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, e cel mai nou subiect de ironii din cauza felului in care transmite mesaje pe Facebook. Ambasada Olandei a dat cea mai buna gluma de pana acum. Acest text se va auto-distruge scrie intr-o cana de cafea pe care Ambasada Olandei a publicat-o pe Facebook sub forma unei poze. Aceasta este [] .

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Tudorel Toader da replica dupa mai multe declaratii critice facute marti de presedintele PSD. Ministrul Justitiei aminteste ca a fost numit cu sprijinul ALDE si PSD si cu promisiunea ca va fi independent. intr-o interventie telefonica la Romania TV, Tudorel Toader a apreciat ca nu se considera in razboi cu nimeni si ca incearca sa-si [] .

Tudorel Toader, cu bagajele facute: Nu-l mai consider atat de important

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, e ca si plecat din Guvern. Si-a pierdut sustinerea inclusiv la varful PSD, acolo unde se iau deciziile importante. E suparare mare la varful PSD din cauza faptului ca ministrul Tudorel Toader a intarziat cu ordonantele de urgenta care ar fi modificat Codurile Penale. Social-democratii si-au pierdut rabdarea si par mai [] .

TUDOREL TOADER: imi exercit atributiile pana cand in Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, ieri seara, la Romania TV, ca nu se considera in razboi cu nimeni, a amintit ca, atunci cand a fost numit in functie, a primit garantiile de conservare a statutului de independenta si a subliniat ca isi va exercita atributiile pana cand in Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justitiei.

Radu Banciu: Nu stiu ce i s-a promis sau cu ce a fost amenintat, dar e clar ca Tudorel Toader nu mai reprezina un gaj pentru partidul lui de mameluci (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, conflictul actual dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. La noi, Tudorel Toader nu este ruda nici cu tractorul, nici cu.

Tudorel Toader, schimb dur de replici cu Augustin Lazar: Din nefericire pentru dumneavoastra, v-au rascolit trecutul profesional

Update: Contre intre Tudorel Toader si Augustin Lazar la interviul pentru functia de procuror general. in trecutul meu profesional se poate uita oricine. a spus Tudorel Toader. Si al meu a.

TUDOREL TOADER, DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL DANCILA: Nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2449 seconds )