Libnet.ro
UNICEF

15:15

TUDOREL TOADER: imi exercit atributiile pana cand in Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TUDOREL TOADER: imi exercit atributiile pana cand in Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, ieri seara, la Romania TV, ca nu se considera in razboi cu nimeni, a amintit ca, atunci cand a fost numit in functie, a primit garantiile de conservare a statutului de independenta si a subliniat ca isi va exercita atributiile pana cand in Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reafirmat joi ca isi va exercita atributiile pana in momentul in care in Monitorul Oficial va aparea un alt nume pentru aceasta demnitate, el precizand in context ca.

Tudorel Toader raspunde criticilor: Eu nu ma consider in razboi cu nimeni. Eu imi fac datoria potrivit legii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca nu se considera in razboi cu nimeni si a precizat ca, atunci cand a fost numit ministru, a primit garantii de conservare a statutului de independent s.

Tudorel Toader: Nu ma consider in razboi cu nimeni. Faptul ca mi se cere demisia are sensuri multiple

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara ca nu se afla in razboi cu nimeni, si ca atunci cand i se cere demisia sau revocarea din functie, exista sensuri multiple.

Claudiu Manda (PSD): Tudorel Toader trebuie sa se trezeasca. Suntem intr-o situatie in care de un an si jumatate tot dezbatem tot felul de subiecte si vine si ba face, ba nu face (VIDEO)

Claudiu Manda a lansat mai multe critici, marti seara, la adresa lui Tudorel Toader privind activitatea desfasurata de acesta in fruntea Ministerului Justitiei. Senatorul PSD a mers pana la punctul in care a sp.

Frans Timmermans, noi discutii cu Viorica Dancila si Tudorel Toader despre ordonantele de urgenta privind modificarile din justitie (VIDEO)

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, va discuta din nou cu premierul Viorica Dancila despre noile ordonante ale lui Tudorel Toader. Discutiile ar urma sa aiba loc joi, atunci cand.

Dancila, intrebata de demiterea lui Tudorel Toader: O decizie voi lua in cadrul CExN, cand am sa ascult si parerea colegilor mei

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema.SURSE: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Tudorel Toader da replica dupa mai multe declaratii critice facute marti de presedintele PSD. Ministrul Justitiei aminteste ca a fost numit cu sprijinul ALDE si PSD si cu promisiunea ca va fi independent. intr-o interventie telefonica la Romania TV, Tudorel Toader a apreciat ca nu se considera in razboi cu nimeni si ca incearca sa-si [] .

Tudorel Toader, cu bagajele facute: Nu-l mai consider atat de important

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, e ca si plecat din Guvern. Si-a pierdut sustinerea inclusiv la varful PSD, acolo unde se iau deciziile importante. E suparare mare la varful PSD din cauza faptului ca ministrul Tudorel Toader a intarziat cu ordonantele de urgenta care ar fi modificat Codurile Penale. Social-democratii si-au pierdut rabdarea si par mai [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )